De Crăciun, H&M îi aduce împreună pe Wes Anderson și Adrien Brody!

0
1990
H&M

Cu un decor feeric și plin de căldură, H&M lansează astăzi “Să fim împreună” (“Come together”), filmul sărbătorilor de iarnă 2016/2017.

Pentru acest an, publicul este delectat cu o nouă creație a regizorului Wes Anderson, care îl are în rol principal pe Adrien Brody, acesta dȃnd viață unui conductor de tren.

Cu ajutorul echipei regizor-actori, publicul devine parte a unei povești de 4 minute, care ȋi poartă prin cele mai frumoase peisaje de iarnă și care ȋi aduce în contact cu emoția specific sărbătorilor, toate luând forma unei călătorii cu trenul.

“Colecția specială pentru sărbători a H&M, care conține piese relaxate, elegante și ușor purtabile, este integrată perfect în această călătorie cu trenul zăpezii, iar Wes Anderson reușește să transpună perfect emoția trăită de personaje care nu se cunosc, însă ajung să își petreacă împreună ajunul Craciunului și reușesc să își construiască magia specifică momentului. În același timp, colecția vorbește despre îmbinarea ținutelor informale, cu cele de ocazie, înfățisând perfect starea de a te îmbrăca special pentru sărbători dar confortabil in același timp”, a declarat Pernilla Wohlfahrt, Head of Design și Creative Director la H&M.

Intriga filmului este construită în jurul unei călătorii cu trenul, în ajunul Crăciunului, dar care este însă întârziată din cauza vremii nefavorabile. Astfel, pasagerii care se află în drum spre familii, ajung să petreacă împreună acest moment emoționant din an, de a cărui reușită se ocupa chiar conductorul trenului, Ralph, interpretat de Adrien Brody.

“Această poveste acaparează publicul, cu atât mai mult cu cât ne aflăm într-o perioadă a anului în care suntem foarte deschiși în a împărtăși momente de suflet și sentimente cu străinii”, a declarat Adrien Brody.

H&M

Coloana sonoră a filmului H&M a fost și ea realizată astfel încât să extindă sentimentul de căldură și emoția transmisă de imagini. Una dintre melodiile utilizate este “Happy Xmas (War is over)”, compusă de John Lennon & Yoko Ono. Pe lângă componenta de film, campania “Să fim împreună” include și declinări de print, social media si outdoor.

Colecția H&M pentru sărbători este disponibilă în magazinele staționare și online de la finalul lunii noiembrie.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here