COS x MUSICAL CHAIRS: 6 designeri, 5 scaune

0
307
COS

În spiritul sărbătoilor de iarnă, COS alături de Lernert & Sander au invitat 6 designeri de mobilier la un joc de scaune muzicale.

Îmbrăcați în piese clasice din colecția de petrecere COS toamnă-iarnă 2016 și acompaniați de o trupă live, concurenții se învârt în jurul scaunelor, pe măsură ce acestea sunt eliminate, unul câte unul, reducând treptat numărul persoanelor din grup.

Când muzica se oprește, designerii trebuie să se așeze pe un scaun, chiar și atunci când rămâne un singur scaun…

PHILIPPE MALOUIN

philippe_malouin_typecast_chair_portrait

Designerul canadian Philippe Malouin trăiește și lucrează în Londra, unde are studioul din 2009. Aici el este fotografiat alături de scaunul Typecast, creat pentru producătorul de obiecte de design interior Matter Made din New York. Având un design minimalist și proporții plăcute, este fabricat din placaj îndoit și laminat, cu un cadru de arțar solid.

MARJAN VAN AUBEL

marjan_van_aubel_well_proven_chair_portrait

Originară din Olanda, Marjan van Aubel este designer și fondator al studioului de design cu energie solară integrată – Caventou. Munca ei se evidențiază prin transformarea materialelor și tehnologiilor în obiecte. Scaunul creat alături de James Shaw – Well Proven Chair – este realizat dintr-un lemn special cu textură aerată, un material ușor și modelabil.

TINO SEUBERT

tino_seubert_nobel_peace_prize_chair_portrait

Inspirat de istorie, artă și știință, designerul de produs de origine germană, Tino Seubert vede conceptualizarea, designul și producția ca pe un proces cumulativ și consideră că este important ca el să fie implicat în fiecare etapă. Este fotografiat alături de scaunul Nobel Peace Prize din colecția Forming History.

METTE HAY

mette_hay_soft_edge_chair_portrait

Mette Hay este co-fondator al casei de design daneze HAY, care combină tehnologia și materiale calitative pentru a realiza produse cu estetică simplă. Scaunul Soft Edge a fost proiectat de Iskos-Berlin. Este realizat din placaj trecut printr-un proces de prelucrare pentru rotunjirea marginilor și colțurilor.

LUCY KURREIN

lucy_kurrein_panel_chair_portrait

Combinând materiale industriale cu estetica contemporană și designul practic, designerul de mobilier Lucy Kurrein și-a înființat propriul studio în 2013, după ce a lucrat pentru nume importante din domeniu. Scaunul Pannel semnat de Lucy, este realizat dintr-o combinație inedită de tablă de oțel, lână și piele.

SEUNGJI MUN

seungji_mun_four_brothers_chair_portrait

Seungji Mun este fondatorul studioului Mun cu sedii în Seul și Copenhaga. Studioul funcționează sub premisa că “designerul este povestitorul și cu fiecare produs creat, este de fapt spusă o altă poveste”. Scaunul Four Brothers este unul dintr-o serie, toate tăiate dintr-o singură bucată de lemn, fără deșeuri.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here