Corks Cozy Bar: locul unde vinurile bune sunt respectate si rasfatate

0
199

Amplasat chiar la intrarea in Centrul Istoric al capitalei, pe Str. Bacani, nr.1, un loc cald si primitor, Corks Cozy Bar reprezinta un concept unic de bar de vinuri, unde iubitorii vinului se pot delecta si rasfata cu placeri epicuriene.

Povestea Corks
Ideea barului Corks a plecat de la dorintele si perceptiile consumatorului roman de vin. S-a urmarit crearea unui altfel de bar de vinuri, cochet, primitor si dichisit, dar care sa ofere totodata un raport optim intre valoarea & experienta livrate consumatorului si pretul platit de acesta. S-a dorit realizarea unui concept nou de bar de vinuri decat, oarecum intimidanta abordare opulenta, unde personalul este reprezentat de somelieri sau fata de optiunile modern-accesibile ale magazinelor de vinuri care servesc vin in incinta lor. In plus, nici cei care prefera alte bauturi decat vinul nu au fost neglijati. Si astfel, a aparut o noua bresa, aceea a barurilor foarte calde, primitoare si cochete. Astfel, a fost creat cozy barul: Corks!

Oferta Corks de bauturi
Vinul este vedeta absoluta la Corks, selectia de vinuri avand la baza cateva sute de etichete. Si toate vinurile se pot servi si la pahar. Vinuri proaspete si reconfortante sau, dimpotriva, pretioase vinuri vintage. Vinuri millesime sau medaliate, vinuri-vedeta, vinuri din Lumea Noua sau cea Veche. Vinuri pentru cunsocatori si pasionati sau vinuri populare. Vinuri vinificate modern sau vinuri sofisticate. Vinuri care s-au servit la Premiile Oscar sau Nobel.
Si pentru cei are prefera alte bauturi decat vinul, Corks le-a pregatit cateva cocktailuri-corkstailuri delicioase, bauturi spirtoase fine deosebite, dar si revigorantele beri .

Echipa conceptuala
Colaboratorii care au ajutat la realizarea cozy bar-ului au fost selectati cu maxima atentie, de asemenea. Designul interior poarta semnatura celebrului Mihai Popescu (Fratelli, Le Club, Biutiful), cocktailurile corkstailuri au fost special reinterpretate pentru CORKS de Costin Gache (Interbelic), iar deliciosul tort-macaron pe baza de vin de Porto, ciocolata si mini cocktail-macarons a fost special creat pentru CORKS de reputata cofetarie de lux, Madame Lucie.

corks.ro

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here