Concursul Men’s Health Da jos Burta!2011 s-a incheiat

0
225

Cea de-a sasea editie a concursului Da jos Burta ! organizat de revista Men’s Health s-a incheiat. Castigatorul editiei din acest an a stabilit un nou record al concursului, cu o scadere in greutate de 17 kg.

 

 

In perioada 30 mai-26 iunie, revista Men’s Health a organizat cea de-a sasea editie a concursului Da jos Burta!. Opt concurenti supraponderali au avut sansa sa scape de kilogramele in plus sub atenta supraveghere a celor mai buni specialisti in antrenament fizic, nutritie si medicina sportiva.

 

Ca si in anii trecuti, editia din acest an a concursului “Da jos Burta !” s-a dovedit a fi un succes. Cei opt concurenti, Eugen David, Stefan Macarie, Bogdan Molfa, Mircea Peaha, Eugen Sulita, Lucian Paraschiv, Daniel Tabarcea, Alexandru Muraru , au reusit sa faca primul pas catre un stil de viata sanatos, modificandu-si semnificativ alimentatia si adoptand un program constant de activitate fizica.

 

La sfarsitul celor patru saptamani de antrenament, Alexandru Peaha a inregistrat cea mai mare scadere in greutate, fiind declarat castigator al concursului Da jos Burta!2011. Alexandru Peaha s-a detasat mult de grup, scazand in mod spectaculos aproape 17 kg, ceea ce l-a facut sa treaca de la obezitate de gradul 2 la obezitate de gradul 1. Locul doi a fost ocupat de Stefan Macarie, cu o scadere in greutate de 11 kg, iar ocupantul locului trei este Paraschiv Lucian, care a slabit aproape 5 kg.

 

Este un pas important pentru un om tanar, ajuns intr-o situatie de nedorit si un exemplu clar ca se poate, atunci cand iti doresti. Si ceilalti concurenti s-au tinut de treaba, ceea ce le-a adus scaderi ponderale intre 4 si 11 kg. Le doresc putere pentru a continua « lupta » pana la atingerea greutatii normale si alaturi de ceilalti specialisti ii voi sustine in demersul lor », spune Serban Damian, nutritionist sportiv si colaborator permanent al revistei Men’s Health.

 

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here