Concurs aniversar: 10 premii pentru 10 ani Men’s Health

0
356

Răspunde până pe 27 aprilie la întrebarea din formularul de concurs și poți câștiga unul dintre cele 10 premii oferite de Men’s Health.

Iată premiile oferite la ceas aniversar de Men’s Health. Intră acum în competiție!

1. Antrenează-te cu Horia Tecău

Dacă tenisul este unul dintre sporturile tale favorite, o să-ți placă ce ți-am pregătit. Ai ocazia acum să te antrenezi cu cel mai în formă tenisman român al momentului. Înscrie-te dacă vrei să-ți petreci o oră jucând tenis cu Horia Tecău.

2. Transformă-ți viața

Vrei să slăbești, să intri în formă și să mănânci sănătos? Îți oferim posibilitatea să te antrenezi trei luni la World Class, în programul Let’s Go You™ – creat pe baza celor mai noi cercetări în nutriție, fitness și psihologie, de experți cu peste 20 de ani de experiență în domeniu.

3. Fii la înălțime

Sari cu parașuta alături de Alexandru Nicolau, campion mondial la aterizarea la punct fix. Dacă vrei un plus de adrenalină și o experiență de neuitat, înscrie-te și poți câștiga un salt în tandem de la 4000 de metri cu vicecampionul mondial la parașutism.

Acest premiu îți este oferit de Red Bull.

4. Te pregătești pentru maraton?

Vei fi cu adevărat pregătit doar după ce ți-ai testat nivelul VO2 și performanța sportivă. Ai acum ocazia să faci asta la noul Centru de nutriție Superfit, unde vei avea parte și de testare cardiometabolică, EKG și adipometrie, sub atenta supraveghere a lui Șerban Damian, consultant Men’s Health în nutriție.

5. Mergi la antrenamentul echipei naționale de fotbal

Vrei să vezi cum se antrenează Sânmărtean, Tătărușanu, Chiricheș sau Keșeru? Îți oferim accesul, împreună cu unul dintre prietenii tăi, în culisele unuia dintre antrenamentele echipei naționale.

6. Fii copilotul lui Andrei Mitrașcă

Dacă îți plac viteza și senzațiile tari, ai acum ocazia să urci în mașina de curse SEAT Ibiza, la Trofeul Sinaia, 25-26 iulie, etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2015, și să-l ai în stânga ta pe Andrei Mitrașcă, multiplul campion al României la viteza în coastă.

7. Învață să te aperi

Ca să te simți mereu în siguranță, în primul rând trebuie să știi să te aperi. Câștigă un curs de autoapărare cu Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo, și devino mai încrezător în forțele tale.

8. Gătește ca un profesionist

Ia lecții de gătit de la chef Sorin Bontea – câștigă un curs de gătit cu chef-ul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor de pe Antena 1. Un bun prilej să afli ponturi și sfaturi pe care mai apoi să le pui în aplicare în bucătăria ta.

9. Schimbă-ți lookul

Tunde-te și aranjează-ți barba la Gentlemen’s Barber, unul dintre cele mai cool saloane din București. Câștigă o sesiune de styling cu Robert Puică, proprietarul salonului, care va avea grijă ca atunci când te uiți în oglindă să fii pe deplin mulțumit.

10. Înnoiește-ți garderoba

Câștigă o sesiune de styling și produse în valoare de 500 de lei. Emanuel Iuhas, stilist și blogger de modă, te va ajuta să-ți creezi o ținută completă C&A din colecția de primăvară-vară.

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Cristian Nica – Antrenament  alaturi de echipa nationala de fotbal
Catanoiu Ionut – O schimbare de look la Gentlemen’s Barber din Bucuresti
Razvan Florin Duminica – Un salt cu parasuta alaturi de Alexandru Nicolau
Dedov Eugeniu – Pregatire pentru maraton sub atenta supraveghere a lui Serban Damian
Codrin Moldovan – Lectii de gatit de la chef Sorin Bontea
Valentin Chezan – O sesiune de styling si produse in valoare de 500 de lei alaturi de Emanuel Iuhas
Mihai Constantin – Un curs de autoaparare cu Amatto Zaharia
Ioan Harlav – O ora de antrenament cu Horia Tecau
Alex Agapescu – Un program de nutritie, fitness si psihologie World Class
Ciprian Diaconescu – Fii copilotul lui Andrei Mitrasca

Regulament

Perioada de desfasurare: 24 martie – 27 aprilie 2015
Concursul se incheie la: de 27 aprilie 2015, ora 11:59.
Extragerea castigatorilor are loc pe data de: 29 aprilie

CITESTE AICI REGULAMENTUL COMPLET


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here