Casa di Peroni al Café del Mar, o oază de eleganţă la malul Mării Negre

0
285
Casa di Peroni al Café del Mar

Pe tot parcursul verii, noul spațiu va găzdui petreceri, expoziții de design și experiențe culinare, astfel încât cei care ii trec pragul să se poată bucura de o vară plină de rafinament.

În centrul tuturor evenimentelor care vor avea loc în noul spațiu se aflâ Peroni Piccola, noua sticlă lansată de brand. Cu un design elegant, creat pentru a completa perfect cele mai efervescente petreceri, noua sticlă devine ingredientul cheie al serilor de varâ petrecute la mare, în care eleganța și bunul gust sunt în prim plan.

Casa di Peroni al Café del Mar

„Anul trecut, ne-am propus sâ aducem esența culturii italiene în peisajul bucureștean, printr-un proiect în care nu doar am vorbit despre stil italian și despre diferitele forme de expresie ale acestuia, ci i-am dedicat un spațiu propriu – Casa di Peroni. Vara aceasta, ducem mai departe misiunea de a oferi consumatorilor experiențe inspirate de rafinamentul stilului italian, prin lansarea unui nou spațiu, în care aceștia să se poată bucura de dolce farniente în fiecare zi, la mare” spune Cristina Gherman, Global Brands Director, despre Casa di Peroni al Café del Mar.

Casa di Peroni al Café del Mar

Aflat în Mamaia, noul spațiu va fi deschis în perioada 24 iunie – 31 august și le propune vizitatorilor să redescopere cucina, designul și stilul efervescent în care italienii se bucurâ de vară.

Mai multe detalii despre proiect și despre evenimentele care vor avea loc în Casa di Peroni al Café del Mar pot fi găsite pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro și pe blogul Diario.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here