Body Upgrade – ești pregătit să-ți testezi limitele?

0
410

Body UPgrade înseamnă trei antrenamente pe săptămână , timp de 60 de zile și optimizează agilitatea, echilibrul, coordonarea, viteza și forța. Prin exerciții noi la fiecare antrenament, se arde de trei ori mai multă grăsime decât la antrenamentele convenționale folosind jumătate din energie și se maximizează rezultatele participanților prin folosirea greutății corpului.

Participanții la acest program nu trebuie să urmeze o dietă strictă, ci mai degrabă să își dorească și să își formeze un real stil de viață sănătos, prin care să nu le lipsească legumele și fructele, odihnă suficientă, dar și cel puțin 2 litri de apă pe zi. Este interzis consumul de mâncăruri tip fast-food, grăsimi, prăjeli, dulciuri, aici face exepție ciocolata neagră, dar nu seara.

Înscrierile la noile cursuri Body UPgrade se fac până pe 15 septembrie la adresa de email [email protected], în limita a 25 de locuri. Costul este de 250 euro, tva inclus și nu presupune un abonament individual la sala 168 Sport Station.

Curios cum decurge un antrenament? Mai multe detalii pe facebook.com/BodyUPgrade.

 

Despre Body UPgrade
Body UPgrade este un program conceput de Robert Dinescu, cu o experiență de peste 16 ani în fitness și personal training și a fost inspirat din Tabata, MMA, Elite military units si altele. Filozofia antrenamentului se bazează pe HIIT (High Intensive Interval Training), arzând de 3 ori mai multă grăsime decât la antrenamentele convenționale de slabă intensitate, folosind totuși jumătate din energie. Body UPgrade este o formă de exerciții ce antrenează simultan cele două extreme: aerobic (enduranță) si anaerobic (intensitate ridicată și explozivitate). Aceasta metodă de antrenament are capacitatea de a accelera metabolismul (arderea grăsimilor), forța, explozivitatea si rezistența.

antrenament BodyUPgrade

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here