Bloggers Open se joacă la GM Tennis Club

0
219

GM Tennis Club, deținut de Gabriel Moraru, fost jucător profesionist de tenis, va găzdui, pe 12 și 13 octombrie, cel mai mare turneu de tenis destinat exclusiv pasionaților acestui sport din mediul online. Pe parcursul celor două zile, 48 de bloggeri se vor întrece pe patru terenuri de zgură pentru marele premiu al Bloggers Open 2013. 

”Bloggers Open este cel mai mare turneu de tenis organizat pentru bloggeri și mă bucur că se va juca pe terenurile GM Tennis. Ne dorim ca frumusețea și importanța acestui sport să fie cunoscută de un public cât mai mare și mai diversificat, de la junior la seniori și până la cei care pot face performanță”, a declarat Gabriel Moraru, managing partner GM Tennis.

Bloggers Open 2013 va trece prin toate etapele unui turneu de tenis profesionist și va conține activități conexe menite să satisfacă nevoile spectatorilor: corturi recreative, zona Wifi, dar și un meci demonstrativ de dublu între patru nume sonore: Ana Brânză, multiplă campioană mondială și europeană de spadă, Gabriel Moraru, managing partner head coach la GM Tennis, Liana Ungur tenis coach la GM Tennis și un invitat surpriza.

Sponsorii acestui eveniment sunt Orange, Sony, Sarto Made to Measure.
Partenerii evenimentului: Wilson, Bucovina Tipografia Shik&Stefan.
Partenerii media: Men`s Health, GSP TV, doartenis.ro, sportlocal.ro

Adresa GM Tennis Club: Complexului Ramada Parc, Bulevardul Poligrafiei 3-5, sector 1 .

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here