Băneasa Trail Race, prima cursă a iernii

0
291

Băneasa Trail Race, ajunsă la a doua ediție, este o cursă de alergare, de 10 km, care străbate potecile pădurii Baneasa din București, într-un peisaj de poveste, în natură.

După prima ediție de Băneasa Trail Race, încheiată cu succes anul trecut, cu peste 200 de participanți, anul acesta, Asociația Trăiesc Sănătos va continua să promoveze mișcarea și alergarea în rândul tinerilor și adulților.

„Alergarea este cea mai simplă formă de activitate sportivă care te relaxează și te menține în formă, iar alergarea în natură este și mai benefică. Asociația Trăiesc Sănătos, prin organizarea cursei Băneasa Trail Race, își dorește să promoveze sportul ca activitate regulată în viața fiecăruia dintre noi și sperăm ca tot mai multe persoane să ni se alăture și să ne ducă mesajul mai departe“, a declarat Vlad Mihalache, președintele Asociației Trăiesc Sănătos.

Startul concursului de alergare va fi dat din parcarea restaurantului Casa Albă, pădurea Băneasa (zona de nord a Bucureștiului, lângă Academia de Poliție), sâmbătă dimineața, iar accesul se poate face cu mașina personală sau cu autobuzele 148 (de la Piața Presei Libere) și 301 (de la Piața Romană).

Cursa va beneficia și de o serie de antrenamente oficiale, la care vor participa invitați speciali, printre care și Marius Ionescu, cel mai bun maratonist al momentului si imaginea cursei. Astfel, începând cu 10 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 10.00, în parcarea restaurantului Casa Albă, sunt așteptați toți cei care doresc să se familiarizeze cu traseul și să alerge în natură.

 

Pentru înscrieri și detalii, accesează:
baneasa.trailrace.ro, și paginile de facebook Baneasa Trail Race; Traiesc sanatos.

Pentru informații suplimentare:
Theodor Manolache, Director Cursă  @ ASOCIAȚIA TRĂIESC SĂNĂTOS
Mobil: 0726.37 34 35
Email: [email protected]
Mai multe detalii traiescsanatos.org.ro

 

afis baneasa final

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here