Banat Mountain Bike Marathon 7 august 2011

0
200

Men’s Health și Asociația Bike Attack Reșita vă invită la cea de-a 7-a ediție a Banat Mountain Bike Marathon, pe data de 7 august.

A 7-a ediție Banat Mountain Bike Maraton va avea loc la Garana în 7 august 2011, la 1000 m altitudine în munții Semenic, localitatea celebră prin organizarea Festivalului Internațional de Jazz.

Se vor folosii: 500 de plăcuțe de direcționare, 20 km de bandă, 15 zile de lucru pe teren, nenumărate ore de lucru pentru parteneriate și publicitate.

Pentru logistică se folosesc: 1 camion, 2 microbus-uri, 7 autovehicule, 3 ATV-uri, 4 motociclete, 3 autovehicule 4×4.

Pentru ediția din acest an păstram tot ce e bun din edițiile precedente inclusiv locația; schimbăm toate traseele de Hobby – 30km pentru cei care merg mai rar, Race – 50km pentru amatori care iubesc mountain biking-ul și se luptă pentru weekend-urile petrecute pe bicicletă și Maraton – 80km pentru sportivi cu experiența si profesioniști și în plus băgăm un traseu pentru cei mai neinițiați Beginner – 10km, facem cronometrarea cu cip-uri și transmitere în timp real a rezultatelor, filmări aeriene și proiectare pe monitoare în zona de start/sosire, înscrierea se face on-line, dăm cadouri, plase și tricouri special inscripționate precum și suveniruri fiecărui participant, aducem un site nou și pregătim surprize faine (tombole, gulaș și bere gratuit pentru toți participanții). În acest an organizăm și un spectcol/concert “Folk fără vîrste” împreună cu Radio Romînia Actualități.

Prin intermediul acestui maraton, Asociația Bike Attack Reșita își propune promovarea și mediatizarea în România atât a ciclismului montan – „mountain biking”, cît și a regiunii Banatului Montan, zonă favorabilă traseelor de ciclism montan precum și promovarea activităților prietene cu natura.

Mai multe detalii pe www.banatmaraton.ro.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here