Au mai rămas 100 de zile până la Wings For Life World Run!

0
217

Wings for Life World Run are un concept unic.
Colin Jackson, britanicul medaliat la Jocurile Olimpice, abia aşteaptă să urmărească magia comunităţii globale care se reuneşte, având în comun pasiunea de a alerga, în special pentru cei care nu pot.
„Participanţii sunt de pe fiecare continent. Poate că acum te afli în Nouă Zeelandă, în Africa de Sud, în Marea Britanie, dar ai putea concura împotriva unor prieteni sau unor membri ai familiei care trăiesc la mii de kilometri depărtare, într-o experienţă comună. Ce concept inovator! Este uimitor să iei parte la asta!“

Un loc în care să alergi
Aşadar, ţi-ai ales linia şi ora de start, dar ai cu cine să alergi în ţară ta? Dar în alte ţări?
Partenerul tău de alergat s-a mutat în Croaţia, Australia sau Argentina şi va participa şi el la cursa pe coasta? Sora ta trăieşte în Barcelona sau Bratislava şi îi place alergatul urban? Dar ce zici de prietenul tău cel mai bun din şcoală, care acum trăieşte lângă unul din traseele din Canada, Franţa sau Austria? Nu ar fi grozav să poţi alerga din nou cu ei?
Vezi care sunt celelalte 34 de ţări care găzduiesc curse şi invită-ți toţi cunoscuţii. O provocare pentru ţine însuţi ar fi să concurezi împotriva unuia dintre ambasadorii Wings for Life World Run, de la triplul campion mondial la surf Mick Fanning, până la fostul pilot de Formulă 1 David Coulthard, sau maratonistul italian Giorgio Calcaterra, care deţine recordul mondial pentru 100 kilometri, sau umăr la umăr cu Mihaela Rădulescu, Toma Coconea ori Andrei Roşu.

Toată lumea se află aici pentru acelaşi scop: să nu fie prins de către linia de finiş. Va fi senzaţional, indiferent de persoană alături de care alergi.

 

#MyGoal
Toţi alergăm pentru persoanele cu leziuni ale măduvei coloanei vertebrale, alergăm pentru cei care nu pot face asta, dar care este obiectivul tău personal? Împărtăşeşte cu toată lumea prin hashtag-ul #mygoal şi fii o sursă de inspiraţie.
Pentru ambasadorul şi surferul profesionist Robbie Naish, #mygoal înseamnă să fie prezent şi să dea tot ce poate! „Nu îmi place deloc să alerg (preferă să fie în apă), dar voi fi acolo pentru că Wings for Life este o iniţiativa fantastică. Cât mai mulţi oameni ar trebui să vină şi să se alăture, pentru că leziunile măduvei coloanei vertebrale să nu rămână permanente. Acest lucru ar fi colosal“, a declarat surferul.
Şi David Coulthard a şters praful de pe încălţările de alergare, hotărât să „strângă fonduri pentru Wings for Life şi să se distreze la acest eveniment cu adevărat unic.“

 

De ce să participi
100% din încasările generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de înscriere, vor fi donate de Red Bull Group către Wings for Life pentru cercetarea leziunilor măduvei coloanei vertebrale.

 

Ora de start România: 13.00
Linia de start: Bucureşti, intrarea pe DN3
Informaţii utile despre cursa din România: Cursa din Bucureşti va avea loc pe drumul naţional DN3 şi DN3A (Bucureşti-Feteşti), pe o distanţă de aproximativ 135 km. Traseul este unul foarte bun din punct de vedere tehnic, pentru că terenul este plat, fără diferenţe mari de nivel.

Pentru informaţii complete despre cursa din România intră aici. 

Dată limita pentru înscriere este 20 aprilie, însă cine se va înscrie până pe 23 februarie va avea număr personalizat pentru cursă. Detalii pe wingsforlifeworldrun.com.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

alergatori RO

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here