Andra urcă pe scena ProFM On Top 2017! Hai și tu!

0
534

Cei mai tari artiști vin din topuri direct la ProFM on Top – singurul concert de pe Casa Poporului!

Vino și tu pe 15 iunie să vezi lumea de sus la un super show cu ANDRA!

Poți fi unul dintre cei 300 de ascultători care urcă alături de noi pe Casa Poporului. Primești acces și un loc de invidiat pe acoperișul României la un super concert ANDRA @ ProFM On Top!

Alături de Andra vor cânta Ami, Lidia Buble și Adi Sînă!

ProFM On Top este singurul concert de PE CASA POPORULUI! Un eveniment fenomen, realizat cu sprijinul Camerei Deputaților, care a urcat cei mai iubiți artiști din România pe acoperișul Palatului Parlamentului, pentru prima dată în istoria clădirii.

În 2015, la prima ediție ProFM On Top, INNA, alături de toată gașca de la Global Records: Antonia, Lariss, Mira, Carla’s Dreams au sfidat acoperișul Bucureștiului și au făcut cerul să răsune pe hituri cunoscute de o lume întreagă.

Vara următoare, pe 16 iunie 2016 o nouă scenă special construită în același loc UNIC, s-a ridicat din nou pe Casa Poporului, unde întreaga echipă HAHAHA Productions în frunte cu SMILEY a dat chemarea celor 300 de ascultători ProFM norocoși.

Și anul acesta ProFM strânge echipă mare! Înscrierile s-au deschis deja pe adresa: http://concurs.ProFM.ro/ProFM-on-top/

Trăim impreună experiența ProFM on Top, joi, 15 iunie, LIVE la UTV România!

   

 Eveniment realizat cu sprijinul Camerei Deputaților! 

 Alimentat de: Kaufland România! 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here