Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României a premiat câștigătorii turneului Tennis for People

0
278

 

Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României a premiat câștigătorii turneului Tennis for People

Sîmbătă, 25 Iunie 2011, începînd cu orele 12:00 la Clubul Diplomatic din București a avut loc finala și ceremonia de premiere a turneului caritabil Tennis for People desfășurat sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale, Principesa Margareta a României.

 

Încheierea competiției a fost marcată printr-un joc demonstrativ excepțional între Ruxandra Dragomir, fostă tenismenă de performanță și actual președinte al Federației Romîne de Tenis și vedeta de televiziune Lucian Viziru.

Cu ajutorul sponsorilor, partenerilor și donatorilor individuali s-au strîns aproximativ 15 000 de euro. Aceste fonduri sînt vitale pentru cei 45 de copii defavorizați, ajutați în cadrul Centrului Comunitar Generații, unul dintre programele socio – educaționale ale Fundației Principesa Margareta a României. Centrul oferă o masă caldă, suport educațional, consiliere psihologică și alte servicii pentru copii și familiile din care provin.

Turneul s-a desfășurat timp de trei zile sub arbitrajul Federației Romîne de Tenis, incluzând meciuri de simplu cât și de dublu mixt. Jucătorii au participat în baza sponsorizărilor companiilor din care provin sau a unor donații individuale. Printre ei s-au regăsit manageri ai unor firme importante și ambasadori acreditați la București. Deși nu a fost o competiție de profesioniști, jucătorii au avut un nivel ridicat de pregătire și au oferit un spectacol încîntător.

Alteța Sa Regală Principesa Margareta a menționat că dorește să creeze o tradiție în ceea ce privește turneul, în sprijinul Fundației, fiind încîntată de acest sport pe care l-a și practicat cu ani în urmă, încă de la vîrsta de 10 ani. În cadrul festivității de premiere, alături de Prințul Nicolae, Alteța Sa și-a exprimat caldele mulțumiri pentru cei care au susținut cauza și a înmînat tuturor jucătorilor Diplome de participare și cupe finaliștilor.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here