Aleargă prin pădurea Băneasa!

0
251

La mijlocul lunii decembrie poți participa și tu la o cursă de alergare rapidă, pe o distanță de 10 kilometri, ce străbate potecile pădurii Băneasa din București. BĂNEASA TRAIL RACE îți dă ocazia să-ți testezi abilitățile de alergare alături de sportivi cunoscuți și prieteni, chiar înaintea Sărbătorilor de iarnă.

Startul concursului de alergare Băneasa Trail Race va fi dat din parcarea restaurantului Casa Alba din pădurea Băneasa (zona de nord a București-ului, lângă Academia de Poliție) sâmbăta, 15 decembrie, de la ora 11.

Te poți înscrie și tu pe site-ul competiției (http://baneasa.trailrace.ro/?page=inscriere). Taxa de participare individuală este de 90 de lei și poate fi plătită cu OP sau card bancar. Găsești detalii pe site.

Traseul va fi marcat, iar un ciclist profesionist va pedala în fața alergătorilor pentru a-i ajuta să se orienteze. De asemenea, schimbările de direcție vor fi semnalizate și vor exista voluntari în toate aceste puncte. Poți urmări și tu traseul pe hartă (http://baneasa.trailrace.ro/?page=traseu).

De asemenea, organizatorii recomandă participanților să participe la ședințele de recunoaștere a traseului care se organizează în fiecare duminică, până la concurs, de la ora 10. Loc de întâlnire: Casa Albă.

Pentru mai multe detalii intră pe site-ul competiției sau urmărește pagina de Facebook!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here