Aleargă pentru societatea civilă pe 11 septembrie

0
204

Asociația Bucharest Running Club dă startul la 9.30 pe 11 septembrie, în Parcul Herăstrău, Crosului Societății Civile.

Aleargă alături de membrii organizațiilor nonguvernamentale, participanți la ONG Fest și alături de sportivi celebri!
Aceasta este ultima acțiune de pregătire înaintea Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. Crosul dorește încurajarea bucureștenilor de a începe antrenamentele și de a participa la una din probele ediției a patra a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon  care va avea loc pe 9 octombrie.
Invităm campioni olimpici ai sportului românesc, ziariști, personalități din diferite domenii, la Crosul Societății Civile, care se va desfășura în Parcul Herăstrău din Capitală.

Așteptăm, la fel ca și în anii trecuți, amatori, veterani și chiar sportivi de performanță: Elisabeta Lipă, campioană olimpică la canotaj, Andreea Răducan – campioană olimpică la gimnastică, Angela Alupei – campioană olimpică la canotaj și Otilia Bădescu – campioană olimpică la tenis de masă și multe alte vedete surpriză.
Alături de aceștia sunt așteptate persoane pasionate de alergare de toate vîrstele la startul care va avea loc la 9.30 în Parcul Herăstrău, intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle. Sumele de bani colectate vor fi donate către două organizații: Hospice Casa Speranței și Viitor Plus Asociația pentru Dezvoltare Durabilă.

Participanții vor alerga pe o distanță de cinci kilometri, participarea este liberă iar premiile vor fi acordate primilor trei bărbați și femei de la fiecare categorie. Înscrierea se poate face online, pe site-ul www.bucharest-marathon.ro prin completarea unui formular sau pe data de 11 septembrie, în ziua crosului, între orele 8.00 si 9.00.

Locație: Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.
Start: 9.30
Distanță: 5 km
Categorii:
-Copii pînă în vârsta de 14 ani inclusiv;
-Adulți 15-45 de ani;
-Veterani, persoane cu vîrsta de peste 45 de ani.
Înscriere pe site sau pe data de 11 septembrie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle între orele 8.00-9.00.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here