A apărut Ghidul de Antrenament Men’s Health!

0
1200
ghid de antrenament men's health

Nu rata noua ediție a Ghidului de antrenament Men’s Health, din 10 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Începând de acum, timp de trei luni, vei găsi la chioșcuri cel mai util și complex ghid de antrenamente. Fie că-ți dorești să te menții în formă, să lucrezi mai eficient, să ai o dietă mai sănătoasă ori să scapi de kilogramele în plus, Ghidul de Antrenament Men’s Health e exact ce-ți trebuie.

Lunile ce urmează nu sunt cele mai ușoare pentru cine vrea să fie în formă. Stresul, vacanțele și vremea rea ți-au afectat performanța. Ghidul de Antrenament Men’s Health își propune să te ajute să lupți împotriva acestor obstacole și să rămâi motivat. Cu antrenamente învigorante și mâncăruri fresh, vei avea parte de cel mai sănătos sezon rece din viața ta!

Iată câteva dintre beneficiile pe care le vei obține cu ajutorul lui:

  • Îți pui trupul în mișcare și înveți cum să păcălești foamea (și când poți trișa). Sfaturile experților te ajută să scapi de grăsime și să găsești noi moduri de a-ți îmbunătăți forma fizică.
  • Te ajută să-ți eficientizezi timpul petrecut la sală și să-ți revizuiești exercițiile. Afli cele mai tari sfaturi de fitness, alergat și înot și rămâi fit până primăvara viitoare.
  • Înveți cum să-ți alimentezi mușchii și îți oferă uneltele de care ai nevoie pentru a-ți rezolva cele mai importante mese ale zilei: micul dejun și cina, în așa fel încât să asiguri combustibil pentru antrenamente. Și să scapi de problemele meselor de sărbători.
  • Îți pune la dispoziție sfaturi și antrenamente pentru a-ți maximiza potențialul. Vei învăța cum să-ți crești obiectivele și să devii din ce în ce mai bun!

ghid de antrenament men's health

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here