Vrei un look cool și masculin? Matrix te ajută!

0
642
matrix

Indiferent de hairstylistul pe care îl ai, indiferent de salonul pe care îl frecventezi, o coafură cool va arăta bine numai pe un bărbat cu aceeași personalitate!

Așadar, dacă simți că ești pregătit pentru o schimbare, dacă vrei să ieși în evidență într-un mod plăcut și original, dar și dacă îți dorești să te pui în valoare altfel decât ai făcut-o până acum, atunci e momentul să ai curaj!

Așadar, dacă îți dorești un look mai masculin și, în același timp, unul care să te scoată din zona de confort, o nuanță a părului de un blond rece și un styling de tip wet look te va ajuta să obții acest lucru.

Iar pentru că Matrix apreciază bărbații curajoși, ți-a pregătit câteva produse care să îți asigure reușita!

Și pentru că sănătatea vine înaintea oricărui “moft”, Matrix îți pune la dispoziție, mai întâi de toate, Biolage Scalp Sync, un șampon cu efect calmant, pentru sănătatea scalpului, dar și serumul Biolage Scalp care calmează iritațiile scalpului și hrănește pielea datorită vitaminei B5 pe care o are în compoziție.

Iar legat de styling și, mai exact, de acel “wet look” despre care vorbeam, Matrix ți-a pregătit Style Link Super Fixer – un gel de păr ce îți va oferi un look elegant, fără să încarce părul inutil.

Sampon Biolage Scalp Sync – 41 RON
Serum Biolage Scalp – 51 RON
Style Link Super Fixer – 50 ron

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here