6 ani de Cardio Mix

0
249

Anul acesta se implinesc sase ani de cand Cardio Mix s-a lansat oficial pe piata.

Evenimentul aniversar va avea loc pe 7 noiembrie si va avea ca invitati nume sonore din high life ul romanesc, personalitati si figuri marcante din mai multe domenii.
Dupa ani de experienta si efort despus in slujba sanatatii oamenilor, a prins contur proiectul filmului documentar despre Sport, Performanta si Cardio Mix. Filmul documentar prezinta istoria, evolutia si cariera fostului sportiv de performanta Mihai Dragomir, care indragostit de fitness a creat singurul brand romanesc din aceasta industie Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. In cadrul evenimentului va avea loc lansarea filmului documentar si a dvd-ului. Evenimentul anunta si lansarea cartii Visul de a deveni campion. Aceasta carte poate fi cu succes povestea fiecarui copil care isi doreste sa faca sport si performanta in sport. In paginile cartii vei gasi povestile de succes ale unor nume mari, personalitati si mari campioni din lumea sportului romanesc, care vor fi prezenti si la deschiderea evenimentului.

Cardio Mix este este un spectacol al sanatatii si starii de bine fizice si mentale. Este un concept de viata, sanatoasa, de pregatire psiho-fizica, exercitii, alimentatie echilibrata – concept care ofera publicului, oricarei persoane sau familie interesata o Portie de Sanatate.


Mai multe detalii pe cardiomix.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here