(P) Vrei să o cucereşti? Mizează pe două detalii care îi stimulează simţurile

0
390
o cucerești

Pentru că ultima varianta este cea pe care cu toţii ne-o dorim, ţine cont de ce îşi doreşte o femeie atunci când vine la o întâlnire romantică: o experienţă a simţurilor. Studiile arată că femeile sunt mai sensibile decât bărbații când vorbim de simţuri.

Câteva preparate sofisticate şi muzica bună sunt nelispite de la orice cină romantică, așadar detaliile sunt importante şi fac diferenţa.

Dacă vrei să o cucereşti definitiv, mizează însă pe doua elemente care întotdeauna stimulează simţurile unei femei: iluminatul din încăpere şi tempertura din casă! Da, ai înţeles bine. Drumul spre inima unei femei este pavat cu detalii care îi stârnesc stări şi emoţii.

Lumina din jur este foarte importantă pentru toată lumea , dar în special pentru femei. Lumina caldă, difuză, în tonuri roşiatice spre roz, o face mai receptivă, afectuoasa, mai liberă în gesturi şi dorincă să își exprime sentimentele, ne asigură psihologii. Pentru ca lumina din casă să fie perfectă pentru întâlnire insipiră-te de cea a unui apus de soare sau de lumina făcută de focul unui şemineu – femeile adoră astfel de momente.

Înlocuiește măcar o parte dintre becurile din casă cu unele de 40 de watt. Lumina puternică îi face pe oameni să se simtă tensionaţi, iar tu vrei că ea să fie relaxată şi să răspundă gesturilor tale tandre. Întrerupătoarele cu temporizator te pot ajuta, de asemenea, şi îţi permit să deţii controlul pentru a crea atmosfera perfectă pentru a o seduce.

Dacă în privinţa luminii te poţi inspira dintr-un apus superb la malul mării, pentru ca temperatura din cameră să fie pe placul ei imaginează-ţi o zi perfectă de plajă – locul în care femeile sunt fericite şi încântate de căldura soarelui care le mângâie pielea!

Temperatura din cameră este esenţială pentru ca întâlnirea romantică să fie un succes. Studiile au arătat că femeile şi bărbaţii percep temperatura în mod diferit. Concret femeile sunt mai friguroase decât bărbaţii şi se simt bine la o temperatura constantă de 24-25 de grade Celsius.

Atunci când le este frig femeile devin nervoase, nu se mai pot concentra, iar starea de disconfort total le acaparează tot corpul, o demonstrează studiile care au analizat comportamentul femeilor în funcție de tempertaurile la care sunt expuse.

Şi pentru că nimeni nu-şi doreşte aşa ceva, rolul unei centrale termice performante şi pe care te poţi baza oricând este esenţial în casa unui bărbat modern.

Centralele din gama Green iQ sunt concepute să răspundă oricăror nevoi şi reprezintă îmbinarea perfectă dintre tehnologie, consum redus şi grija faţă de mediu.

Pentru bărbaţii care vor să fie mereu în control, aceste centrale termice vin însoţite de o aplicaţie pentru mobil care permite setarea temperaturii de acasă, chiar şi de la distanţă. N-ai de ce să îţi mai faci griji acum când ea te ia prin surpindere şi îţi propune o cină romantică la tine. Chiar dacă eşti la birou reglezi tempertaura de acasă şi te pregăteşti pentru o seară perfectă în doi.

Un alt avantaj al centralelor inteligente de la Vaillant îl reprezintă consumul redus de gaz şi electricitate fără să fie nevoie să renunţi la confortul din locuinţă, iar o economie la facturile de gaz nu strică nimănui.

Fiecare produs din gama poartă emblema Green iQ ca o garanţie dată de exeperți că produsele funcţionează în cel mai eficient mod, permit controlul inteligent şi protejează mediul, iar tu poţi să îi demonstrezi subtil iubitei tale că eşti un bărbat responsabil şi care ştie să facă alegeri corecte pentru viitor!

Vrei să o cucerești, ai grijă la detalii și stimulează-i simțurile! Descoperă toate caracteristice centralelor termice din gama Green iQ de la Vaillant!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here