Un stil deștept, pantofii potriviți și o campanie Kickstarter

0
916

Un proiect deopotrivă clasic și îndrăzneț se lansează pe platforma Kickstarter și promite să revoluționeze felul în care ne gândim la pantofi.

Modernitatea nu mai e atât de mult despre eleganță și etichetă, a devenit o chestiune care ține de confort și detașare, haina care nu mai încorsetează, ci mai degrabă eliberează corpul de sub tirania unei cusături incomode, a unui pliu care face cute, a pantalonului la dungă sau pantofului care îți chinuie mersul. Prin confort și calitate alegi mai mult valorile și mai puțin ambalajul.

Alexandru Adam este designerul care a creat Metis London, o marcă surprinzător de proaspătă, după ce a lucrat patru ani la Londra pentru Vivienne Westwood și Thierry Mugler. Modelul propus de el a apărut după ani de experiență și experimente cu tot ce înseamnă execuția impecabilă a unui pantof, calitatea unui material care nu se uzează după primele purtări și apariția sofisticată a unor culori care comunică relaxare și confort. Abordarea foarte personală în privința construcției, a materialelor, culorilor și finisajelor fac din proiectul lui Alexandru Adam unul apreciat de cei care sfidează trendurile și au nevoie de consistență, confort și unicitate în toate aspectele vieții lor.

„Pantofii Metis sunt perechea de sneakerși pe care o să-i ai și peste ani și pe care o să-i porți cu aceeași plăcere pentru că încă arată bine și încă sunt unii dintre cei mai confortabili pantofi pe care i-ai avut vreodată. Sunt fabricați în serii mici, într-un atelier cu artizani și meșteșugari care știu să creeze cu grijă.” spune Alexandru Adam.

Pantoful conceput de designerul român e construit numai din materiale naturale. Vorbim despre piele, lână, in, pâslă, toate de cea mai bună calitate, toate departe de sintetic și toate compunând un pantof casual pe care îl poți purta ani buni și pe care îl poți asorta cu ușurință unui stil relaxat.

Metis s-a lansat curând prin platforma de crowdfunding Kickstarter, întrucât un design atât de îngrijit are nevoie de sprijin substanțial. Pantofii sunt creați cu cele mai bune materiale de pe piață la nivel mondial, iar investițiile în materie primă și execuție sunt considerabile. Lansarea pe Kickstarter îi oferă o șansă mărcii să crească armonios, cu un minim necesar pentru dezvoltare. Metis nu-și propune să ajungă un produs de masă, ci mai degrabă să continue să livreze calitate celor care știu să o aprecieze.

La sfârșitul lunii iunie, produsul s-a lansat pe platforma Kickstarter, iar dacă vrei să afli mai multe despre Metis, vizitează site-ul sau înscrie-te aici pentru detalii despre procesul de cumpărare.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here