Un gadget sa le ferece pe toate

14 martie 2013

Ar fi simpatic sa existe un gadget unic, care sa faca tot ce ai nevoie, precum un inel modern al lui Sauron. Eventual la fel de mic. Dar nu exista asa ceva si, pana se inventeaza, ar trebui sa te intrebi: chiar ai nevoie de toate gadgeturile din lume?

14-shutterstock-110824631-bun.jpg
Previous1 din 4Next
Poți folosi tastele ← →

CAMERA VIDEO
DA: Fotografiile ti se par statice si plicticoase, vrei ca amintirile tale sa aiba miscare si sunet. Sau tii sa documentezi un nou proiect si, cine stie, sa-l urci apoi pe contul tau de YouTube.
NU: Esti multumit de calitatea pe care ti-o ofera camera ta foto atunci cand o setezi pe modul video. Sau, de multe ori, uiti cu totul ca ai o asemenea optiune.
Recomandarea noastra: Sony HDR CX730, 3.949 lei, sonycenter.ro

 

SMARTPHONE
DA: Nu vrei sa ratezi niciun breaking news. Iti place sa faci poze si, din cand in cand, simti nevoia si sa asculti ceva muzica. Ai o viata sociala intensa si vrei sa fii mereu conectat cu prietenii.
NU: Folosirea telefoniei mobile s-a rezumat mereu la a-i suna pe cei cu care ai treaba sau a le da cate un SMS. Austeritatea unui „dumbphone“ are avantajul unor baterii care pot sa tina si o saptamana.
Recomandarea noastra: iPhone 5 32 GB, 399,01 euro (cu abonament nou), vodafone.ro

 

CASTI
DA: Te deranjeaza orice deformare a calitatii muzicii pe care o asculti sau nu mai vrei sa auzi conversatia plictisitoare a tipelor care stau in apropierea ta si au probleme cu iubitul.
NU: Castile care vin cu playerul sau cu telefonul ti se par suficient de bune. Nu cred ca are sens sa-ti spunem ca varianta in care nu folosesti castile si apelezi la difuzoare nu e cea mai stralucita idee.
Recomandarea noastra: Sennheiser CX 685 Sport, 228 lei, avstore.ro

 

MEMORY STICK
DA:
Vrei sa transferi documente importante, filme sau muzica si sa ai acces la un computer oriunde te-ai afla. N-ai nevoie de ele pe drum si nu sunt atat de mari incat sa apelezi la un hard disk extern.
NU: Transferi lucruri extrem de rar. Poti folosi, la fel de bine, spatiul liber de pe telefon sau sa apelezi la un serviciu online precum Google Drive, Dropbox sau transfer.ro.
Recomandarea noastra: Kingston DataTraveler HyperX, 128 GB, 809,99 lei, emag.ro


 

Previous1 din 4Next
Poți folosi tastele ← →


Categorii: Lifestyle

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!


Noutăți