Un gadget sa le ferece pe toate

0
464

CAMERA VIDEO
DA: Fotografiile ti se par statice si plicticoase, vrei ca amintirile tale sa aiba miscare si sunet. Sau tii sa documentezi un nou proiect si, cine stie, sa-l urci apoi pe contul tau de YouTube.
NU: Esti multumit de calitatea pe care ti-o ofera camera ta foto atunci cand o setezi pe modul video. Sau, de multe ori, uiti cu totul ca ai o asemenea optiune.
Recomandarea noastra: Sony HDR CX730, 3.949 lei, sonycenter.ro

 

SMARTPHONE
DA: Nu vrei sa ratezi niciun breaking news. Iti place sa faci poze si, din cand in cand, simti nevoia si sa asculti ceva muzica. Ai o viata sociala intensa si vrei sa fii mereu conectat cu prietenii.
NU: Folosirea telefoniei mobile s-a rezumat mereu la a-i suna pe cei cu care ai treaba sau a le da cate un SMS. Austeritatea unui „dumbphone“ are avantajul unor baterii care pot sa tina si o saptamana.
Recomandarea noastra: iPhone 5 32 GB, 399,01 euro (cu abonament nou), vodafone.ro

 

CASTI
DA: Te deranjeaza orice deformare a calitatii muzicii pe care o asculti sau nu mai vrei sa auzi conversatia plictisitoare a tipelor care stau in apropierea ta si au probleme cu iubitul.
NU: Castile care vin cu playerul sau cu telefonul ti se par suficient de bune. Nu cred ca are sens sa-ti spunem ca varianta in care nu folosesti castile si apelezi la difuzoare nu e cea mai stralucita idee.
Recomandarea noastra: Sennheiser CX 685 Sport, 228 lei, avstore.ro

 

MEMORY STICK
DA:
Vrei sa transferi documente importante, filme sau muzica si sa ai acces la un computer oriunde te-ai afla. N-ai nevoie de ele pe drum si nu sunt atat de mari incat sa apelezi la un hard disk extern.
NU: Transferi lucruri extrem de rar. Poti folosi, la fel de bine, spatiul liber de pe telefon sau sa apelezi la un serviciu online precum Google Drive, Dropbox sau transfer.ro.
Recomandarea noastra: Kingston DataTraveler HyperX, 128 GB, 809,99 lei, emag.ro


 

1
2
3
4
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here