Un barbat evoluat

0
303

Dupa patru milioane de ani, australopitecul a ajuns un platitor de taxe tuns si frezat. Au fost multi care n-au supravietuit acestei calatorii, dar tu ai facut-o si pe asta. Bravo tie! Insa nu trebuie sa te opresti aici. Mai ai destule frontiere evolutioniste de trecut, cum ar fi sprincenele unite sau o sotie care te tine sub papuc.

Prin urmare, vom lua ca exemplu un barbat primitiv (si tu esti acela) si-l vom invata pasii necesari pentru rezolvarea a 8 probleme universale care te fac sa te simti mizerabil, o stare suteteasca nedemna de genotipul tau nobil. Sau macar de genotipul tau de cititor al acestei reviste.

Petrecerea s-a terminat si tu esti beat

Lasa doua aspirine pe podeaua din baie, ca sa le poti gasi mai usor (dar nu face asta daca ai probleme cu stomacul sau daca ai prin casa copii mici sau animale de companie). Pentru a face sa treaca durerea de cap cumplita ce insoteste mahmureala, ia pastilele astea cu un pahar de lapte cald; astfel, vei dormi mai usor. Sub nici o forma sa nu iei medicamente care contin acetaminofen (cum e paracetamolul) sau ibuprofen (continut de Nurofen) atunci cind esti baut – pentru ca acestea din urma afecteaza ficatul. si culca-te dezbracat, ca sa nu transpiri.

Senzatia ca patul se invirteste se produce atunci cind miscarea neregulata a ochilor te ameteste si-ti provoaca greata. De fapt, pupilele tale au luat prea mult la bord si se avinta salbatic in toate directiile posibile. Lupta impotriva acestei stari – lasind un picior pe podea si sprijinindu-te cu o mina de perete. Chestia asta va oferi o oarecare stabilitate senzoriala mintii tale instabile. si stai asa pina adormi.

Cind te vei trezi in zori (si te vei trezi cu siguranta), ia doua aspirine cu un pahar mare de apa, apoi culca-te la loc. Cind esti gata sa te trezesti, ia niste vitamine cu apa sau lapte. Ai nevoie de vitamina B. Evita cafeaua, caci iti va irita stomacul.

Fa un dus rece. Alcoolul te deshidrateaza si, astfel, tensiunea ta incepe sa scada. Daca faci un dus fierbinte, vasele de singe se vor dilata, iar ten-siunea arteriala o va lua la vale. O sa vomiti sau o sa lesini in cada – si nu vrei sa se intimple asa ceva.

Ai o relatie amoroasa nefericita

  • Daca nu esti casatorit, trebuie sa-ti pui 3 intrebari:
  • Aveti o relatie sexuala buna si indestulatoare?
  • Impartasiti aceleasi principii in privinta banilor?
  • Poti sa suporti o viata intreaga schimbarile ei de dispozitie?

Daca ai raspuns nu de 2 ori, da-i papucii.

Stabiliti o serie de reguli comune pentru certurile in cuplu. in primul rind, va este interzis amindurora sa folositi intrebarea “De ce?”, pentru a evita replicile inutile de genul “De-aia!”. Apoi, incercati sa discutati despre ceva care s-a intimplat mai demult. Nu in ultimul rind, faceti in asa fel incit sa aveti o bautura racoritoare in mina; in loc sa tipati, o sa faceti o pauza pentru a mai lua o inghititura (sper ca nu ai vrut sa completezi “pentru a v-o arunca in fata”…).

Urmariti impreuna filme de groaza sau dormiti o noapte intr-o casa despre care se spune ca e bintuita. E o metoda electrizanta de a va speria unul in prezenta celuilalt – asta va va apropia din punct de vedere emotional si erotic. O sa va sincronizati emotiile si o sa treceti prin schimbari afective similare celor din timpul excitatiei sexuale. Acum intelegi de ce se saruta lumea pe strazi cind s-a sfirsit cel de-al Doilea Razboi Mondial?

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here