Trei obiceiuri bărbătești care nu se demodează niciodată

0
284
  1. Un bărbierit perfect

Oricât de populare sunt bărbile de câțiva ani încoace, nimic nu se compară cu senzația de ușor de după un bărbierit fără iritații. Ca în basme, eroii care nimicesc bărbi sârmoase au nevoie de adjuvanți – gadgeturi potrivite care să îi ajute să obții o alunecare lină de-a lungul conturului feței și a gâtului și un bărbierit confortabil și rapid păstrând, totodată, din senzația de ritual.

Oricare dintre aparatele acestea de bărbierit îi sugerează unui bărbat fiecare schimbare subtilă a direcției de creștere a părului și îl ajută să anticipeze răspunsul feței la fiecare atingere. Bărbieritul devine o joacă când intră în ecuație apa călduță care deschide porii și soluția de dinainte, care minimalizează daunele – punctele roșii ale iritației. O piele fină este ajutorul de nădejde de care ai nevoie atunci când te vezi cu ea și vrei să-i simți degetele cum îți descriu conturul feței și gura cum se apropie de a ta.

  1. Un buchet de flori fără o ocazie anume

Nu trebuie să fii un tip romantic ca să oprești la o florărie și să ceri să ți se creeze un buchet cu flori care să ia ochii oricărei femei. E un obicei care poate fi ridicat la rangul de ritual; încearcă-l două luni la rând și vei avea senzația că lumea e mai bună și mai frumoasă. Cum așa? Păi când mergi pe stradă cu un buchet de flori în mână, un râu de zâmbete și ochi rimelați licăresc în direcția ta – ești văzut ca un bărbat care știe să aprecieze o femeie și, mai ales, să o facă să se simtă bine.

Aura aceasta și privirile pline de admirație sunt atât de convingătoare, încât funcționează ca terapie inclusiv pentru tine. Chiar vei avea încrederea că excelezi la arta comunicării cu sexul opus iar asta s-ar putea să se reflecte pozitiv și în relațiile tale. Beneficiarele buchetului tău pot fi iubita, colega care-ți păstrează mereu loc la masă, mama sau mătușa care-ți face negrese ca-n copilărie sau orice femeie care îți influențează pozitiv viața. Pont: un buchet dăruit fără o ocazie anume are efecte nebănuite, crești într-o clipă cât în 10 ani în ochii celei care îl primește.

  1. O glumă bună

Un bărbat care știe să spună bine o glumă este adorat de toată lumea pentru că, în definitiv, acest lucru dezvăluie mai multe lucruri despre el: că știe să citească un public, că simte momentul oportun și că este ușor de urmărit și de urmat. Nu trebuie să ai un talent înnăscut sau o memorie brici; e suficient să te oprești la o glumă bună pe care să o exersezi până o stăpânești. Apoi, tot ce îți rămâne este să o spui cui trebuie și când trebuie și te vei transforma în motorul principal de relaxare a atmosferei – fie că e vorba de o întâlnire de afaceri sau o ieșire în oraș cu noii parteneri ai firmei la care lucrezi.

Investește ceva timp și găsește bancul sau gluma care se pliază perfect pe personalitatea ta și, mai ales, filosofia ta de viață. Noi ne-am gândit că o glumă cu regionalisme descrețește fruntea oricui, așa că îți lăsăm un banc inspirațional.

Ștefan în război: – Pi cai, oștenii mei!

O voce din spate se aude: – Și eu picai, Măria ta!

 

Articol realizat împreună cu philips.ro

Foto: pixabay

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here