Trei motive pentru a apela la o agenție de turism de încredere

0
2032
agentie de turism

Când vine vorba de vacanța perfectă, toate detaliile contează, de la transport și cazare până la principalele atracții pe care le ai de vizitat în destinația aleasă. Și pentru că de unul singur nu poți planifica o excursie ca la carte, indicat ar fi să apelezi la o agenție de turism cunoscută, care să te ajute să găsești cele mai bune oferte și care să îți acorde suportul necesar pe toată durata călătoriei. Iată de ce e bine să te lași în seama specialiștilor!

Economisești timp 

Dacă ești o persoană fascinată de ideea de a călători, dar nu știi unde și când să cauți online cele mai bune perioade de vacanță sau ofertele de nerefuzat la biletele de avion, apelează cu încredere la o agentie de turism serioasă. Nu numai că vei salva toate acele ore petrecute în căutarea hotelului ideal sau a obiectivelor turistice pe care le ai de vizitat, dar vei beneficia și de consiliere din partea personalului agenției. Acest lucru poate fi extrem de avantajos, mai ales în cazul în care îți dorești un circuit, în care bifezi mai multe destinații, sau în cazul în care te atrag mai multe zone turistice și nu știi pentru care sa optezi.

Poți să alegi dintr-o mulțime de oferte

Față de o vacanță pe cont propriu, care implică costuri neprevăzute, un sejur printr-o agenție de turism poate fi cumpărat la preț redus și corect totodată, în perioada ofertelor. Dacă apelezi la profesioniști, aceștia îți vor oferi cele mai bune prețuri și pachete personalizate, ținând cont de bugetul de care dispui și de dorințele pe care le ai. Acest lucru nu înseamnă neapărat că vacanța va avea un preț modic, dar totul va fi calculat in limitele bugetului de care dispui și, în același timp, fără a face rabat de la calitate.

Călătorești cu încredere

Deși sunt agenții de turism care și-au dezamăgit clienții din cauza serviciilor neprofesioniste, există și agenții de renume, cu experiență, care și-au făcut din “seriozitate” un brand personal, ce le oferă turiștilor vacanțele mult dorite.

În plus, ca turist care apelează la serviciile unei agenții, beneficiezi de un contract cu anumite clauze și condiții, care va intra în vigoare de la achiziționarea sejurului și va fi valabil pe toată durata acestuia. Potrivit oricărui contract de acest tip, agenția de turism se face răspunzătoare de confortul tău ca turist și de orice ți se poate întâmplă în voiaj. De aceea, înainte de a călători, asigură-te că ai încheiat un contract valid și că ai fost informat cu privire la toate aspectele ce țin de vacanța ta.

Pentru pasionații de călătorie, o agenție de turism serioasă poate fi acel factor determinant care face diferența dintre o vacanță cu mult stres inclus în bagaj și una în care relaxarea este cuvântul-cheie.

Christian Tour, una dintre cele mai cunoscute agenții de turism de la noi, deține 40 de sedii în România și este totodată prezentă la nivel internațional în țări precum Polonia, Serbia, Grecia, Turcia și Spania. Numai anul trecut, agenția a înregistrat vânzări de peste 67 milioane de euro, ceea ce se traduce prin mii de turiști mulțumiți. Dacă și ție îți plac excursiile și vrei să vizitezi întreaga lume, intră pe site-ul christiantour.ro și planifică-ți următoarea vacanță!

 

Sursă: Agenția Advertising Iagency

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here