Tratamente de înfrumusețare pentru bărbați

0
1283
tratamente de infrumusetare

Nu ignora felul cum arăți! Ai multe soluții pentru a deveni mai atrăgător

În ziua de azi tot mai mulți bărbați sunt interesați de tratamentele cosmetice sau de înfrumusețare. Ei își doresc să arate bine, să aibă corpul tonifiat, musculatura bine dezvoltată, să fie atrăgători și să arate mai tineri decât sunt în realitate. În general oamenii caută să-și mențină sănătatea, frumusețea și tinerețea, iar pentru a reuși sunt dispuși chiar să apeleze la profesioniștii în domeniu, sau la cele mai eficiente tratamente de înfrumusețare, cum sunt acelea de remodelare corporală, de epilare definitivă cu laser și de reducere a ridurilor.

Sunt ridurile mai interesante la bărbați decât la femei? Este posibil să fie așa, însă un lucru e sigur: un bărbat cu riduri nu va face atâta caz de prezența lor cum va face o femeie. Pentru femei ridurile sunt chiar o problemă și de aceea ele caută soluții pentru reducerea lor.

În ceea ce privește bărbații lucrurile sunt clare, ei vor să fie sexy și să arate bine chiar și pe măsură ce îmbătrânesc. Cu siguranță nu sunt mulțumiți când sunt stresați și epuizați, când văd că trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipul lor. Soluția este să ia măsuri de atenuare a semnelor de bătrânețe cum sunt spre exemplu prevenirea și reducerea ridurilor. Ei pot găsi sprijin în acest sens la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare unde se fac tratamente de eliminare a ridurilor prin lifting facial cu FaceLift PRO și tehnologia HIFU. Acest aparat oferă și alte avantaje:

  • Lifting non-invaziv pe față
  • Estomparea ridurilor adânci
  • Lifting instant în zona frunții
  • Eliminarea ridurilor de încruntare
  • Reducerea dimesiunii porilor dilatați ai tenului
  • Stimularea elastinei și a colagenului din piele pentru tonifierea tenului
  • Creșterea elasticității pielii
  • Recuperarea acelei expresii faciale din perioada tinereții.

Sportul poate deveni o pasiune pentru bărbați, însă sunt situații în care el nu este suficient pentru a avea un trup de zeu, iar pentru aceasta, tratamentele de remodelare corporală la Pearl Beauty Satu Mare reprezintă soluția ideală. Aici se face o conturare a corpului prin folosirea unei tehnologii inovatoare cu aparatul Eximia HR77 Platinum. Tratamentele cu acest aparat ajută la reducerea rapidă a acumulărilor de grăsime enervante care pot exista de exemplu în zona abdominală și a șoldurilor, sau pentru a scăpa de bărbia dublă care este stresantă. Este destul de simplu să slăbești localizat, fără a face vreun efort deosebit, fără a ține un regim strict de slăbire și fără a urma un antrenament intens de eliminare a kg în plus.

Eximia HR 77 este ,,cel mai bun echipament de slăbit ce poate fi găsit în saloanele de înfrumusețare din România în anul 2018ˮ – a fost apreciat cu acest premiu de specialiștii în domeniul Anti-Aging, la ultima ediție a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging.

Tot mai mulți bărbați optează și pentru eliminarea părului nedorit de pe anumite zone ale corpului prin metoda de epilare definitivă cu laser. Cel mai deranjant este părul din zona axilelor, dar și părul de pe spate, piept și abdomen. Părul din aceste zone este perceput de bărbați ca fiind inestetic și de aceea unii au folosit chiar metoda convențională a epilării cu ceară care este dureroasă (se face prin smulgerea firelor de păr). Acum ei pot uita de durere pentru că la salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare au avantajul de a scăpa definitiv de părul nedorit de pe corp cu ajutorul aparatului de epilare definitivă E-Lase LHR ELOS, care este non-invaziv și nu produce niciun disconfort. Acesta este cel mai performant aparat de epilare laser destinat saloanelor de înfrumusețare din România.

Despre el reprezentantul BeautyOne ne-a relatat: „Aparatul de epilare definitivă eLase produs de Syneron Candela este cel mai performant aparat de epilare cu laser din oferta BeautyOne. Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare deține singurul aparat existent în acest moment la noi în țară. Salonul a achiziționat și alte aparate de ultimă generație, cum ar fi Eximia HR 77 Platinum pentru remodelare corporală sau FaceLift PRO pentru lifting facial. Mă bucur să văd că sătmărenii vor beneficia de cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele de înfrumusețare.”

Vă invităm la salon pentru a beneficia și de alte avantaje (prețuri accesibile, consultație gratuită, sfaturi utile gratuite și altele). Ne puteți urmări și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/pearlbeauty.ro pentru a citi despre tratamentele de înfrumusețare și aparatele pe care le folosim.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here