Top 6 cadouri pe care un bărbat inteligent le oferă de Valentine’s Day

0
376

Ne-am gândit, însă, la tine și la dilemele tale. În plus, știm că iubita ta adoră lucrurile frumoase, iar rafinamentul este pentru ea un adevărat mod de viață. Iată ce ai putea să-i oferi de Valentine’s Day pentru a-i sugera că ești o fire sensibilă și că te afli printre puținii bărbați de pe mapamond care înțeleg cu adevărat o femeie. Restul rămâne între noi!

1. Un buchet superb de flori nu dă greș niciodată

Florile au fost și vor rămâne pentru totdeauna îndrăgite de femei. În plus, un buchet de flori este unul dintre puținele cadouri cu care nu vei da greș niciodată. Fiecare femeie adoră să știe că ai ales un buchet superb doar pentru a o vedea zâmbind și crede că florile reflectă principalele ei calități: gingășia și frumusețea. În plus, buchetul pe care îl vei oferi îi va aduce mereu aminte de tine. Știm că alegerea lui de la florăria din colțul străzii nu este tocmai stilul tău și ți se pare extrem de complicat să combini culorile și să asculți sfaturile florăresei, care pare că o cunoaște mai bine pe iubita ta decât tine, așa că salvarea ta vine de la  floria.ro. Toate buchetele pe care le găsești aici au fost gândite deja de designeri, iar livrarea unuia se face în maximum două ore de la plasarea comenzii.

2. Oferă-i o bijuterie potrivită cu mesajul pe care vrei să-l transmiți

Cu siguranță i-ai oferit, cel puțin o dată până acum, o pereche de cercei sau un medalion. Este timpul să duci un astfel de cadou către o altă dimensiune și să înveți câteva lucruri despre mesajele pe care i le transmiți atunci când îi oferi un asemenea dar. Pandantivele sunt bijuteriile care transmit cel mai ușor un mesaj prin formele lor. Florile și fluturii se potrivesc firilor delicate, cele minimaliste vor fi apreciate de persoanele sofisticate, iar cele cu un aspect atipic se potrivesc femeilor cu o fire avangardistă.

Inelele sunt bijuterii mult mai personale, brățările sunt foarte populare la ocazii mai puțin intime, iar cerceii sunt acele bijuterii pe care le oferi unor femei de care te simți foarte apropiat, precum iubita ta. Nu trebuie să colinzi magazinele în căutarea unui astfel de cadou, un magazin online de bijuterii te poate salva de o astfel de corvoadă.

3. Un ceas de mână înseamnă eleganță și autenticitate

Accesoriile sunt lucrurile care oferă ținutei oricărei femei o puternică notă de unicitate. Dacă tu nu te-ai gândit niciodată la asta, iubita ta își amintește, cu siguranță, de acest lucru atunci când petrece ore întregi prin magazine pentru a alege detaliile perfecte care să se potrivească unor anumite ținute. Producătorii de ceasuri au încercat timp de zeci de ani să transforme un accesoriu util într-o adevărată bijuterie care să se potrivească fiecărui tip de haine. Și au reușit! Acesta este și motivul pentru care alegerea unui ceas poate fi extrem de dificilă pentru o femeie. Tu o poți salva de o astfel de dilemă, fără să te complici prea mult.

În primul rând, trebuie să știi că un cadran rotund este mai feminin decât unul cu formă pătrată. În al doilea rând, brățările metalice oferă ținutei un aspect mai formal, în timp ce curelele din piele i-ar conferi un plus de eleganță și de autenticitate. Nu în ultimul rând, alege un ceas quartz dacă știi că este o fire distrată și va uita „să întoarcă ceasul” mecanic cu regularitate. Trebuie doar să ai în vedere faptul că valoarea ceasurilor mecanice scade foarte puțin în timp și sunt adevărate opere de artă ale ingineriei. Iar vestea bună abia acum urmează: watchshop.ro este unul dintre locurile unde poți selecta toate caracteristicile pe care le consideri relevante, pentru a-ți fi foarte ușor să alegi modelul potrivit.

4. Un alt mod de a cumpăra haine

Pentru o femeie căreia îi place să arate superb, dar simte nevoia unui nou mod de a face cumpărături,Trunk Club i-ar putea oferi o revelație. Trunk Club le pune femeilor la dispoziție un stilist personal, care alege pentru ea haine, pantofi și accesorii vestimentare de la branduri precum Vince, Theory, Joie și Equipment și le expediază la adresele de domiciliu. După ce a primit pachetul, iubita ta are la dispoziție zece zile pentru a încerca toate hainele și accesoriile și a păstra ceea ce i se potrivește, cu posibilitatea de a trimite înapoi ceea ce nu-i place. Transportul este gratuit în ambele situații.

5. O rochie elegantă îi va sublinia și mai mult frumusețea

„Stilul vestimentar reprezintă felul nostru de a spune cine suntem, fără să fie nevoie să vorbim”, este de părere Rachel Zoe, scriitoare, femeie de afaceri și designer din SUA. Femeile care adoră eleganța știu asta mai bine decât oricine. Întotdeauna frumusețea interioară a unei femei se oglindește în ținuta pe care alege să o poarte. Prin urmare, dacă o consideri o femeie deosebit de frumoasă (și suntem 100% siguri că pentru tine ea este cea mai frumoasă femeie din lume), nici un articol vestimentar nu este mai potrivit pentru ea decât o rochie elegantă. O va aprecia cu certitudine și se va convinge încă o dată că o iubești și că o admiri pentru frumusețea ei și pentru gusturile rafinate pe care le arată în fiecare clipă.

6. Dăruiește-i un abonament la un club select al iubitorilor de vin

Dacă este pasionată de vinuri, abonarea la Club W ar fi o acțiune inteligentă și practică pentru amândoi. Ea va primi acasă diferite tipuri de vin, cu origini de peste tot din lume, în baza unui abonament lunar. La înscriere, iubita ta va răspunde unui chestionar care va ajuta echipa Club W să expedieze de fiecare dată cel mai bun vin pentru gusturile ei.

 

(P) Articol realizat împreună cu Valentine’s mix

Foto: dollarphotoclub.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here