Tipuri de ceasuri care completeaza perfect personalitatea celor care le poarta

0
1160
ceas de mana

Contrar opiniei generale, ceasul de mana este acel accesoriu care nu se va demoda niciodata si nu va disparea din cutia cu accesorii a niciunui barbat sau a niciunei doamne. Ceasul de mana nu poate fi inlocuit sub nicio forma de telefonul mobil, chiar daca si acesta arata ora acum.

Ceasul de mana confera prestanta, are un design frumos, confera valoare tinutelor alese si se potriveste personalitatii utilizatorului. Pentru a aprecia si a alege produsul potrivit din mai multe modele de ceasuri de mana  clientii sunt invitati la o repriza de shopping online. Tot online vor gasi ceasuri marca Casio la cel mai bun raport calitate-pret.

Importanta ceasului de mana

Ceasul de mana este deopotriva bijuterie si accesoriu, insemnatatea lui practica fiind depasita de mult. Inainte, ceasul era acel mecanism care cronometra timpul si informa purtatorul despre ora exacta, acum insa, ceasul este accesoriul care exprima personalitatea celui care il poarta si are un deosebit rol estetic.

Doamnele si domnisoarele inca mai poarta ceasuri pentru a-si evidentia finetea si bunul gust in alegerile pe care le fac iar pentru domni, ceasul este un accesoriu nelipsit. De la modelele simple pana la cele mai complicate, de la modelele scumpe la cele mai ieftine, ceasurile de mana denota faptul ca purtatorul pune pret pe stil, prestanta si punctualitate, exprimand perfect personalitatea, fara a fi nevoie de prea multe cuvinte.

Legatura dintre ceasul de mana si personalitatea purtatorului

Spre deosebire de femei, barbatii nu au prea multe optiuni in alegerea bijuteriilor si accesoriilor de aceea pun mare accent pe ceasul de mana ales. Femeile insa vad ceasul de mana ca o piesa de rezistenta a tinutei alese, cu care vor atrage cu siguranta privirile admirative ale persoanelor din jur.

Asadar, doamnele care sunt romantice si visatoare vor alege un ceas cu un cadran mic si imprimeuri florale, in timp ce femeile puternice aleg un ceas inedit, in culori vii, care transforma orice aparitie intr-o aparitie eleganta si indrazneata.

Femeile pragmatice vor pune accent pe ceasurile simple si minimaliste in timp ce femeile active vor alege un ceas care sa le ajute sa faca fata privocarilor, un ceas robust si durabil de tip casual-sport.

Barbatii, pe de alta parte pot alege un ceas robust pentru a le defini caracterul puternic si statornicia in deciziile luate sau un ceas sport pentru a-i ajuta sa faca fata cu brio antrenamentelor si provocarile zilnice. Pentru o tinuta deosebita, pentru un eveniment important, barbatii vor alege un ceas potrivit personalitatii lor dar si locatiei, luand in calcul si tinuta pe care o poarta.

Ceasul de mana si bugetul cumparatorului

Nu in ultimul rand, cumparatorul isi va alege un ceas de mana si in functie de bugetul disponibil, nu numai de personalitatea si stilul vestimentar. Astfel va avea siguranta ca a facut cea mai buna alegere si nu a provocat o imensa gaura in buget care trebuie ulterior acoperita. Ceasul de mana este o investitie importanta pentru orice purtator.

 

 

Sursa: Digital Metrics

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here