Tehnologia si Internetul revoluționează sistemul bancar si finanțele personal

0
522

Află cum de la Chris “Mr. Fintech” Skinner si alți vorbitori de top, care vin săptămâna viitoare la iCEE.fest 2017

 iCEE.fest 2017 lansează anul acesta un o nouă linie de conținut.

La această ediție va avea loc FinTech , o conferință de o o jumătate de zi despre conectarea tehnologiei cu serviciile financiare și impactul lor asupra felului în care ne împrumutăm, cumpărăm și investim.

Spekerii vor acoperi subiecte precum:

  • Virtualizarea băncilor
  • Bitcoin si monedele virtuale
  • Simplificarea proceselor de plată
  • Impactul tehnologiei în relația băncilor cu clienții lor

Biletul de intrare doar pentru scena FinTech costă doar 50 de euro si se poate cumpăra online de aici.

Cine este ”Mr. Fintech”? De la Casa Albă, pe scena iCEE.fest

 Fondatorul The Finanser, Chris Skinner a fost votat în “top 5 cele mai influente persoane din domeniul securității informației din cadrul serviciilor financiare“. [sursa]

Cunoscut ca fiind un comentator independent al pieței financiare și Fintech, job-ul de zi cu zi al lui Chris Skinner este cel de Președinte al forumului european Financial Services Club.

Chris Skinner este pur și simplu una dintre cele mai strălucite minți din domeniul bancar

The Financial Brand

De asemenea, Chris este membru în consiliile unor companii de top, cum ar fi Innovate Finance, Moven și Meniga, fiind votat una dintre cele mai importante personalități din banking de către The Financial Brand.

  • Chris este un comentator constant pentru BBC News, Sky News, CNBC și Bloomberg si participă în comisiile consultative în domeniul financiar – bancar ale Casei Albe
  • Cunoscut ca Mr. Fintech, el joacă rolul de jurat în cadrul mai multor competiții de profil, inclusiv Asian Banker’s Retail Excellence Awards
  • El colaborează îndeaproape cu diverse bănci, precum HSBC, Royal Bank of Scotland, Citibank și Société Générale, precum și cu World Economic Forum.

Chris Skinner va avea un Special Keynote în deschiderea iCEE.fest: Upgrade Stage, 15 iunie, ora 10.30!

Alături de Chris Skinner, pe scena festivalului vor urca alți experți Fintech. Discuțiile de pe Focus Stage 1 (15 iunie, începând cu ora 14.00) vor fi moderate de Dan Suciu, purtător de cuvânt al BNR.

 Este o oportunitate majoră pentru a face un important update și pentru a afla unde ne situăm în termeni de banking și tehnologie.

 Partenerul principal al categoriei FinTech @iCEEfest este EY Romania.

iCEE.fest  este unul dintre cele mai importante festivaluri de digital tech și Internet, care a publicat deja Agenda pentru ediția 2017.

 Facebook și Google sunt cele mai cunoscute companii care vor aborda teme deja consacrate, precum Realitatea Virtuală & Augmentată, AdTech, eCommerce, Startups sau e-Health li s-au alăturat anul acesta Smart Homes și Fintech.

Ultimele bilete disponibile la iCEE.fest 2017 (București, 15 și 16 iunie) sunt puse în vânzare pe site-ul oficial.

 Nu rata noul iCEE.fest Fintech Ticket cu doar 50 euro!

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here