Te poți înscrie până pe 9 iunie la Maratonul DHL Ștafeta Carpaților!

0
440
  • Perioada de înscrieri pentru Maratonul DHL Ștafeta Carpaților se prelungește până pe 9 iunie, în limita locurilor disponibile
  • Startul se va da sâmbătă, 17 iunie, la Poiana Brașov
  • Fondurile vor fi donate și în acest an Comitetului Național Paralimpic

Dacă vrei să mişti lumea, începe cu tine! Mai ai timp până pe 9 iunie să  te alături tuturor celor care spun un DA hotărât sportului, vieții sănătoase și care îşi doresc să-i susţină pe sportivii paralimpici români, atleți curajoși care iau viața ca pe o alergare de cursă lungă.

Ca urmare a solicitărilor primite, perioada de înscrieri pentru Maratonul DHL Ștafeta Carpaților se prelungește până pe 9 iunie, în limita locurilor disponibile. Aliniază-te la linia de start pe 17 iunie, la Poiana Brașov, alături de sutele de participanți care deja s-au înscris. Participă individual sau împreună cu echipa și prietenii la cea de-a opta ediție a maratonului. Poți alege să te înscrii la oricare dintre cele trei categorii de probe – Ştafetă (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) și Maraton (42,195 km) și nu uita să faci asta accesând http://maratondhl.ro, secțiunea Înscrieri.

Evenimentul se bucură de susținerea marilor noștri campioni Gabriela Szabo, Constantina Diță, Andreea Răducan, Monica Roșu, Miodrag Belodedici, dar și a multor persoane publice, precum Sonia Argint Ionescu, Carmen Brumă, Eli Roman, Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Andrei Roșu, Șerban Damian sau George Baltă. Vino și tu pe 17 iunie și te poți întâlni cu mulți dintre ei!

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților încurajează tinerii să practice sport în aer liber, astfel că ei se pot înscrie gratuit în competiția de ștafetă (limita de vârstă 14 ani) sau semimaraton (limita de vârstă 16 ani). Surprizele apar și pentru cei mai mici, cu vârste între 5 și 13 ani. Ei pot participa gratuit la Crosul Copiilor, o categorie de concurs separată, cu distanțe mai mici de alergare.

Lansat în 2005, Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor a ajuns una dintre cele mai cunoscute competiţii de gen din România şi unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de alergare montană din România, datorită traseului unic pe ruta Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Poiana Brașov, atât şosea, cât şi traseu montan, precum şi componentei caritabile.

Și anul acesta, toate fondurile strânse din taxele de participare vor ajunge la Comitetul Național Paralimpic, pentru ca performanțele și efortul de care dau dovadă sportivii paralimpici să ne inspire în continuare.

Înscrie-te și tu! Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine!

Mulțumim partenerilor noștri: Aqua Carpatica, Adecco, BUFF & Rosignol, Easy Plast, Generali, Lensa, Medlife, Tymbark, RoClubMaraton, Smile Experts, Super Fit, Terapie prin mișcare, Nike Running Club, Polach, Super Petreceri, Vora Invest, Well Solutions, WorldClass, Semi Maraton Iași, Bucharest 10K.

Parteneri strategici: Federaţia Română de Fotbal, Primăria Municipiului Braşov, Camera de Comerț şi Industrie Brașov.

Parteneri media: Kiss FM, Men’s Health, National Geograpic, Adevarul, Click! Sănătate, Easy Engineering, Auto Build, Libertatea, Romania-Insider.com, Running Mag, Sănătatea de azi, CSR Media, 36fit.com, DoingBusiness.ro.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro.

Despre Maratonul DHL Ștafeta Carpaților

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților este un eveniment aflat la a opta editțe, devenind unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen din România, cu un număr de participanți în continuă creștere. Prima ediție a avut loc în 2005, iar de atunci Maratonul DHL Ștafeta Carpaților s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor fiind de peste 5,200, în timp ce mai mult de 420 de companii importante și-au aliniat echipe proprii la start. Maratonul DHL este considerat cel mai bun eveniment de acest gen, datorită elementelor specifice, precum: traseu, detalii de organizare, componenta de caritate și de promovare a sportului în rândul tinerilor. Fondurile strânse depășesc 112,000 euro și au fost donate de-a lungul timpului mai multor ONG-uri: Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Noi Orizonturi – Familia, Fundația Light Into Europe, Salvați Copiii România şi Comitetul Naţional Paralimpic.

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here