Suie Paparude unveiled

0
267

Suie scot al IX-lea album. Intre doua scene am patruns in culisele vietii lor de artisti si barbati… Mihai Dobre aka DJ Haute Culture, Michi Campineanu si Cezar Stanciulescu aka Junkyard se destainuie:

Cum ati defini muzica voastra?

M.D.: Nu ne plac categorisirile muzicale… ne place sa gandim ca muzica noastra e muzica electronica selecta, placuta auzului si foarte melodioasa.

M.C.: Un mix de stiluri in aceeasi piesa, ceea ce inseamna ca si cautarile sunt pe masura. Mai ales cand e in joc si tehnologia. Cautarile sunt infinite, iar statul in casa ca sa descoperi ceva nou e activitatea mea preferata. Apoi urmeaza concertele. Muzica noastra e o muzica de dans care se mai adreseaza si creierului.

Junkyard: In techno nu stiu, dar in electro se cheama breaks, ragga, dub step si hip-hop!

Credeti ca exista o varsta pentru consumatorii muzicii voastre?

M.D.: Marea majoritate a consumatorilor muzicii noastre sunt tineri, ceea ce ne incanta foarte tare. Mai ales utilizatorii de internet, cei care vor sa descopere si alte muzici

M.C.: Tinerii sunt de fapt si cei mai exigenti consumatori, mai ales la concerte. Iar energia lor se transmite si la artist si poate de aceea noi suntem mai fresh ca niciodata.

De cat creier si cat trup are nevoie un muzician de techno pentru a face fata la compozitie, concerte?

M.D.: Cat creier iti va spune medicul legist, dupa ce noi nu vom mai fi. Ar trebui un trup mai sanatos: incet-incet deprindem si noi ceva intelepciune in zona asta. Oricum, energia vine mai ales atunci cand ai salile pline la concerte.

M.C.: E nevoie de creier. E lucrul cu tehnologia, care necesita rabdare si sacrificii. Mai ales ca nu stii daca o sa iasa ceva bun la sfarsitul zilei. Si asta te solicata. Iar trupul trebuie sa faca si el fata. Recunosc, aici ma neglijez cateodata. Esti tu, tehnologia si muzica. Restul e pe planul 2.

Junkyard: De creier pane si un trup de femeie langa!

Ce relatie aveti cu fitnessul, sportul? Cum va mentineti in forma?

M.D.: Inot de cate ori am ocazia… un baschet prin cartier. Iar ca sport imi place exact sportul ala pe care il pot privi la televizor.

M.C.: Merg pe jos, pentru ca e jale in Bucuresti cu masina. Nu recomand metroul sau autobuzul pentru ca lumea nu se spala.

Junkyard: Prin cocktailuri. Cum stati cu pasiunea in general?

Ati intalnit femeia ideala?

M.D.: Iubesc femeia si lupt pentru egalitatea barbatului cu femeia, femeia fiind mult deasupra. Cea pe care o iubesc acum e ideala. Din pacate, m-am prins prea tarziu…

M.C.: Femeia e ca muzica: schimbatoare, nu te lasa sa te plictisesti. Femeia ideala e cea pe care o iubesc. Si o iubesc cu totul, cu defecte, cu tot. Deci e ideala. Si nu ma feresc de iubire… Fara ea viata nu are sens.

Junkyard: Femeile sunt belea – in sensul bun al termenului! Femeia ideala e peste tot, dar nu tot timpul dai nas in nas cu ea…

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here