Stilul se vede în detalii

0
332

Atinge perfectiunea. Hainele sînt importante atunci cînd intenționezi să urmezi exemplul unor bărbați cu stil, fie ei staruri, fie personaje în editoriale de modă. Însă nu trebuie să ignori un aspect la fel de important ca și hainele: felul în care ai grijă de ele și le prezinți, pentru a arăta… cu stil.

Nu tot ce se usuca se atarna

Uscarea hainelor e mai importantă decît ai crede – unu, pentru că nu toate hainele se usucă la fel, și doi, pentru că în funcție de cum ți le așterni, vei călca la ele mai puțin.

Puloverele din lînă, care se îmbibă cu mai multă apă, riscă să se alungească și să se deformeze. Pentru a o scurge de apă, pune bluza pe o suprafață plană, între două prosoape. Apoi, cu ajutorul unei sticle, elimină apa în exces, rotind-o pe suprafața prosopului. Lasă puloverul la uscat pe o suprafață orizontală.

Pentru a evita urmele lăsate de cleștii de rufe pe haine, plasează o bucată de material între aceștia și lucrul întins la uscat. bExistă două feluri de a usca o cămașă: fie o atîrni pe un umeraș, fie o prinzi cu cleștii de rufe, pe gulerul întors înspre interior, fixați chiar de cusătura gulerului.

Pantalonii din bumbac sau alt material mai subțire se fixează cu cleștii de rufe în zona beteliei, unde nu se deformează așa ușor.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here