Stil masculin, dincolo de haine. Cum poți să arăți cu adevărat bine în această vară

0
284

Bărbieritul este obligatoriu

Anul 2016 este anul în care bărbile își dau obștescul sfârșit. Tot mai mulți bărboși au trădat „hipsterimea” și renunță la podoaba lor facială, iar bărbații cu barbă sunt tot mai rar întâlniți. Și orice-ai spune, a-ți lăsa barbă nu este cel mai confortabil lucru pe care îl poți face, iar confortul, „binili” și utilitatea vor învinge întotdeauna.

Bărbieritul trebuie să fie, însă, impecabil, iar pentru asta trebuie să te împrietenești cu tehnologia. Știm că nu te deranjează să fii high-tech, așa că aruncă un ochi aici pentru a afla cât de departe a ajuns tehnologia în domeniul bărbieritului și cum arată niște aparate de bărbierit care par proiectate de NASA.

Hidratează-ți pielea

Fiecare bărbat care a intrat vreodată în baia unei femei a observat puzderia de creme și loțiuni pe care le folosește cu regularitate, însă hidratarea pielii nu trebuie să fie o activitate exclusiv feminină. Pielea uscată duce la o îmbătrânire prematură a tenului. Indiferent cât de mult susții că nu-ți pasă de asta, suntem siguri că nu vrei să arăți la 30 de ani ca la 55, nici măcar dacă ai semăna cu George Clooney.

Poartă haine mai colorate

Renunță la culorile „bătrânești” atunci când cumperi haine sau când alegi dimineața articolele vestimentare pe care le vei purta în timpul zilei. Ceva mai multă culoare nu strică niciodată. E vară, e soare, ai chef de distracție și trebuie să arăți asta prin modul în care te îmbraci.

Nu consuma alcool în exces

După o săptămână lungă de muncă, tot ce îți dorești este să te bucuri de serile de vineri, sâmbătă și duminică. Înainte de a te avânta în iureșul distracției, amintește-ți că fiecare sticlă sau pahar cu băutură poate adăuga câțiva ani la vârsta pe care o exprimă pielea ta. Publicația Everyday Health ne explică și cauza, care ține, se pare, de dilatarea vaselor de sânge. Cu timpul, aceasta devine cronică, iar tu chiar nu vei mai avea nici o șansă de a arăta ca George Clooney la 55 de ani. Nu spunem că ar trebui să renunți cu totul la consumul de băuturi alcoolice, însă milităm pentru moderație.

Practică un sport

Orice am zice despre beneficiile sportului s-ar transforma în truisme. Știi și tu că practicarea unui sport precum atletismul, ciclismul sau artele marțiale te ajută să te menții în formă și să arăți bine. Ceea ce s-ar putea însă să nu știi este faptul că practicarea unui sport presupune o oarecare capacitate de organizare a timpului. Iar spiritul de organizare e ca mersul pe bicicletă: odată dobândit, nu se uită niciodată. Un ritm de viață haotic te îmbătrânește, în timp ce un mod de viață organizat și echilibrat îți va schimba look-ul în bine.

(P) Articol realizat împreună cu Philips.

Foto: shutterstock.com/BlueSkyImage

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here