Stil masculin din perspectivă feminină. Cum le place lor să ne vadă îmbrăcați

0
2314

Din păcate, însă, nu tot ce ne atrage pe noi le încântă și pe ele. Am făcut o scurtă incursiune în mintea femeilor și îți arătăm și ție ce le place să vadă pe un bărbat.

Ce apreciază când vine vorba despre încălțăminte

Nu e nevoie să porți pantofi incomozi și rigizi dacă vrei să faci impresie bună. În plus, pantofii eleganți sunt potriviți doar dacă participi la întâlniri importante sau mergi la evenimente black-tie. Doamnele nu țin neapărat să te vadă în pantofi eleganți, însă cert este că le displace total să porți papuci de plajă în oraș. În viziunea lor, șlapii sunt permiși doar la piscină și la mare, în rest, ar fi mai bine să îi ții în pantofar.

Nu e greu însă nici să le mulțumești. Cu una dintre aceste perechi de pantofi casual nu ai cum să dai greș în ochii femeilor. Genul acesta de încălțăminte casual este potrivită pentru a fi purtată zi de zi la birou, dar și la un date.

Tricou sau cămașă? Hanorac sau cardigan?

În ambele cazuri, femeile ar opta pentru cea de-a doua varianta. Deși nu au nimic împotriva tricourilor, cămașa este mult mai sexi în viziunea femeilor. Atenție, însă, dacă tot vrei să ții cont de gusturile lor, este important să alegi și o cămașă care să îți vină bine – nu una supradimensionată și nici una care plesnește pe tine. Când vine vorba despre tricouri, doamnele preferă unele simple, polo, și nu sunt deloc impresionate de cele cu mesaje haioase sau de cele foarte decoltate.

Între hanorac și cardigan, doamnele ar alege oricând cardiganul. Poți purta hanorac atunci când mergi la jogging sau la orice altă activitate sportivă, până la urmă pentru asta a fost creat.

Pantaloni scurți. Da sau nu?

Doamnele spun un „da“ hotărât când vine vorba despre pantaloni scurți, însă nu orice pereche și nu în orice împrejurări. Lungimea perfectă pentru pantalonii scurți bărbătești este până la genunchi. Dacă ai o pereche mai scurtă de atât, îți recomandăm să o păstrezi pentru sală sau pentru o partidă de fotbal cu băieții.

Nici dacă ai în garderobă pantaloni ¾ nu le vei fura femeilor prea multe priviri admirative. Această lungime este puțin depășită și considerată total neatrăgătoare de femei, așa că ar trebui să-i donezi sau să-i păstrezi în dulap până vor reveni în trenduri (dacă asta se va întâmpla vreodată).

Ce culori ar alege femeile pentru bărbați

Dacă atunci când deschizi dulapul unei femei vezi multe culori vii, lucrurile stau exact invers când vine vorba despre gusturile lor în materie de haine bărbătești. Culori precum roz sau verde foarte deschis sunt considerate de doamne prea feminine pentru a avantaja un bărbat. La final depinde foarte multe de felul în care îți stă cu o anumită nuanță, însă culorile clasice sunt de obicei cele mai apreciate. Poți rămâne la alb, albastru, bleumarin, gri, dar poți merge cu încredere și pe roșu închis sau verde kaki.

Accesoriile masculine preferate de femei

Un ceas de bună calitate este apreciat de doamne, la fel și o pereche de ochelari de soare bine aleși. Când vine vorba despre bijuterii, discreția este secretul. Dacă ții să porți bijuterii, alege ceva simplu și masculin. O eșarfă este un alt accesoriu apreciat de femei, însă numai la o vestimentație adecvată.

De cealaltă parte, unul dintre accesoriile pe care ar trebui să le ocolești este pălăria tip fedora. Îi avantajează pe unii bărbați, însă sunt foarte puțini la număr și de obicei sunt vedete internaționale, așa că nu te sfătuim să achiziționezi una.

 

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu lascarpa.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here