Spune stop căderii părului: Un tratament cu acțiune multiplă și eficacitate de 94% împotriva căderii părului

0
469
Formula femei 21 fiole x 6ml. Formula barbati 21 fiole x 6ml.

Tu știi de ce îți pierzi podoaba capilară după o anumită vârstă? Dacă ți se întâmplă deja, e util să știi de ce, înainte de a căuta o soluție.

Experții Vichy au identificat cinci tipologii specifice căderii parului, bazate pe experiențele consumatorilor:

Cauze ereditare:

Sunt cele mai frecvente și îi afectează pe bărbați mai mult decât pe femei.

Cauze legate de stres:

În ziua de astăzi stresul este inevitabil, fiind generat de presiunea volumului de muncă și de multiplele probleme zilnice ale vieții.

Cauze sezoniere:

Poți observa o cădere mai mare a părului de aproximativ două ori pe an: la sfârșitul anotimpului rece și la începutul toamnei. Atât femeile cât și bărbaţii sunt afectaţi.

Cauze post-partum:

După naștere, femeile pot experimenta fenomene de cădere a părului mai accentuată, progesiv sau dintr-o dată, în cantitate mare. Din fericire, este doar o situaţie temporară și reversibilă.

Cauze legate de menopauză:

Părul își pierde din forţă și devine din ce în ce mai subţire după intrarea la menopauză a femeilor.

Noul Dercos Aminexil Clinical 5

Achiziționarea produselor farmaceutice de îngrijire și atenția asupra stilului de îngrijire a părului reprezintă un bun început de a reduce căderea părului.

Îți recomandăm Aminexil Clinical 5, un tratament cu acțiune multiplă numărul 1 în Europa  împotriva căderii părului, a cărui eficacitate este percepută imediat după primele trei săptămâni*.

Produsul are următoarele acțiuni benefice: ancorează și stimulează  microcirculația din bulbul firului de păr, reduce micro-dezechilibrele scalpului, crește rezistența firului de păr și, nu în ultimul rând, crește rezistența scalpului.

Ceea ce face posibilă eficacitatea de 94% a tratamentului este formula ce conține molecula Aminexil, apă mineralizanta Vichy, SP94, arginină și octeină, folosită pentru prima oară în tratamentul Aminexil**. În plus, în afară de ingredientele mentionate, formula dedicată femeilor conține și vitaminele PP și B6, iar cea dedicată bărbaților are în componență cafeină .

Aplică regulat

Pentru un tratament intensiv, se utilizeză o fiolă pe zi timp de șase săptămâni, iar pentru tratamentul de întreținere, trei fiole pe săptămână. Se poate aplica indiferent dacă părul este uscat sau umed, pe scalp, secţiune cu secţiune, masând scalpul cu aplicatorul printr-o mișcare în ziz-zag până când este acoperită toată suprafaţa scalpului.

Este foarte comod de folosit, acest tratament neavând nevoie de clătire. După aplicare, sunt recomandate mișcări de presare cu ambele mâini și mișcări verticale de masaj, pentru a facilita pătrunderea produsului în profunzime. Nu îngrașă părul, așa că, stai liniștit, nu-ți va afecta freza de-a lungul zilei.

Pentru mai multe sfaturi si recomandari despre ingrijirea parului acesati secțiunea din bolgul Vichy.  În plus, la introducerea codului unic aflat în interiorul cutiei, descoperiți sfaturi și beneficii pe tot parcursul tratamentului dumneavoastră

*(IMS Health – Pharmatrend International – Piața produselor împotriva căderii părului- În farmaciile din 8 țări europene inclusiv Franța, Germania , Italia , Spania, Elveția, Belgia, Olanda și Austria -Anii 2013, 2014 si 2015, în valoare și volum)

**Conform testului realizat pe , 102 femei si barbati a tratamentului 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here