Topul Spotify al celor mai bune piese de ascultat la sală pe 2017

0
958
Conform playlist-ului Spotify, Eminem și Kendrick Lamar sunt cei mai buni artiști atunci când tragi de fiare sau alergi pe bandă.
Conform playlist-ului Spotify, Eminem și Kendrick Lamar sunt cei mai buni artiști atunci când tragi de fiare sau alergi pe bandă.

Oricine are câteva piese muzicale care îl fac să ridice mai ușor ganterele, să alerge mai cu spor pe bandă sau să pedaleze cu avânt mai mare. Dacă pe lista ta se află nume precum Lamar, Eminem sau Post Malone, cu siguranță nu ești singurul.

Conform Spotify – cel mai utilizat program de streaming muzical – piesa lui Eminem „Till I Collapse” a fost cea mai ascultată piesă în timpul petrecut la sală pentru al doilea an la rând. Cei de la Spotify au declarat că piesa este una de rezistență, care revine an de an în topurile muzicilor pe care se trage de fiare cu cel mai mare spor. Nu este însă singurul cântec aparținându-i lui Eminem de pe listă – și hitul său „Lose Yourself” din 2002 este în Top 5.

Desigur, junkies ai sălilor de sport nu ascultă numai astfel de hituri eterne. Spotify ne spune că utilizatorii săi au creat peste 25 de milioane de playlist-uri pentru ascultat la sală și mulți adaugă pe listă staruri nou apărute. Piesa lui Post Malone „Rockstar”, de exemplu, e a doua cea mai populară din lume. Alte nume noi precum Dua Lipa sau Camila Cabello se află și ele în playlist-uri.

Iată topul celor mai ascultate zece piese din lume:

  1. Eminem – Till I Collapse
  2. Post Malone – rockstar
  3. Eminem – Lose Yourself – Soundtrack Version
  4. Kendrick Lamar – HUMBLE
  5. Axwell /\ Ingrosso – More Than You Know
  6. J Balvin – Mi Gente (feat. Beyoncé)
  7. Camila Cabello – Havana
  8. Jax Jones – You Don’t Know Me – Radio Edit
  9. Dua Lipa – New Rules
  10. Kanye West – POWER

Dacă nu ai chef să îți faci propriul playlist, Spotify îți pune la dispoziție unele gata făcute. Dintre acestea, în topul celor mai utilizate se află Beast ModeCardioRun Wild și Workout Twerkout.

Și deși inspirația aceasta pentru muzică și fitness e grozavă, Spotify ne atrage atenția și asupra unei tendințe legate de propunerile pentru anul nou (New Year’s Resolutions) care ar putea mai degrabă să ne întristeze. Streaming-ul de playlist-uri pentru sală crește imediat după 1 ianuarie și atinge un nivel maxim în jur de 24 ianuarie. Spre sfârșitul lunii însă, începe să scadă mult până în preajmă de ziua Sfântului Valentin. Prin urmare, dacă vrei să te ții de cuvânt cu angajamentele de făcut sport în noul an, ar trebui să depășești măcar „pragul”  de pe 14 februarie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here