Îți dorești o schimbare de look? Te ajută Matrix!

0
964
Matrix

Când vine vorba de noi, bărbații, “coafura” nu este ceva atât de îngrijorător. Tot ce trebuie să facem este să trecem din când în când pe la un frizer sau să avem o mașină de tuns acasă. Sau, cel puțin, asta se întâmpla până acum ceva timp.

Astăzi, tot mai mulți dintre noi ne dorim ceva mai mult atunci când vine vorba de look-ul nostru. De la lungimi și forme diferite la… culori diferite!

Da, ai auzit bine. Schimbarea culorii părului nu mai este doar pentru doamne și domnișoare sau doar pentru bărbații grizonanți.

Dacă și tu ești unul dintre bărbații care își doresc o schimbare, dar cărora le e frică de ce efecte ar putea să atragă acest lucru asupra podoabei lor capilare, acum nu mai ai de ce să îți faci griji.

Pentru cei care își doresc o schimbare, Matrix a dezvoltat câteva produse “magice” cu care le sare în ajutor!

Dacă crezi că vopseaua ar putea să îți distrugă părul sau să îl lase lipsit de volum, îndrăznește să folosești Matrix Biolage FullDensity, un produs ce îți va lăsa părul mai des și mai sănătos, în ciuda transformărilor de la salon. În plus, acest tratament în 4 pași va elimina impuritățile din părul tău, îl va hrăni și îl va face mai puternic și mai rezistent.

Apoi, pentru un plus de volum, poți încerca sprayul Full Density de la Matrix. Cât despre fixare, Style Ling Fixer este un fixativ care va asigura rezistența coafurii tale, fără să încarce părul sau să necesite o spălare frecventă.

***
Matrix Biolage FullDensity – 41 Ron
Spray Full Density – 63 Ron
Fixativ Style Link Fixer – 50 Ron

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here