Scapă de imperfectiuni

0
258

NOPTILE PIERDUTE, FAST FOOD-UL SI CERTURILE CU ȘEFUL VOR LĂSA URME PE FATA TA. MIXEAZĂ CE AI PRIN CASĂ CU PRODUSE SPECIALIZATE, PENTRU REZULTATE OPTIME

1. PROBLEMA
Bărbierit neregulat

REMEDIU CASNIC
Un gomaj bun
Un produs exfoliant de spălat fața ar fi perfect pentru tine, mai ales că ți-ai pregăti tenul pentru un bărbierit ca la carte. Mișcă-ți degetele circular în sus pentru ca firele de păr din barbă să stea ridicate, susțin experții în îngrijire personală. Fă asta timp de 3 minute, apoi clătește-te și începe bărbieritul.

RECOMANDARE

Vrei un nou exfoliant pentru față? Nouă ne place Exfoliant Visage de la Clarins Men, 95 lei; în Douglas

2. PROBLEMA
Buze crăpate

REMEDIU CASNIC

Apă + vitamine
Dacă pielea de pe buzele tale seamănă mai degrabă cu niște solzi, asta ar putea semnala deshidratare sau, mai rău, o deficiență vitaminică. Dacă e și cazul tău, consumă alimente bogate în vitamine și bea multe lichide în următoarele cîteva zile. A, și evită să-ți plimbi limba pe propriile buze.

RECOMANDARE

Încearcă Bio-Aquasource de la Biotherm; 50 lei; în B&B Collection

3. PROBLEMA
Ten acneic

REMEDIU CASNIC

Mai puțin zahăr
Carbohidrații cu un indice glicemic ridicat fac ca pielea ta să producă și mai mult sebum. Iar celulele moarte din epidermă rămîn lipite una de cealaltă. Asta duce la pori înfundați și chiar la acnee. Dacă tenul tău are o predispoziție către punctele negre, menține-l curat cu un produs specific.

RECOMANDARE

Îți recomandăm Formula Best Face Forward Daily Foaming Cleanser. Extractul de fructul pasiunii te scapă de excesul de sebum, iar ceaiul verde are un efect exfoliant. 45 lei; în Sephora

4. PROBLEMA
Ten gras

REMEDIU CASNIC
Scapă de stres
Ai observat că stresul aduce cu sine și o producție crescută de sebum? E vorba despre o reacție naturală de protecție, prin care pielea își creează o barieră împotriva agenților patogeni, susțin specialiștii. Dacă nu poți evita de tot stresul, măcar nu-i lăsa pe ceilalți să te vadă strălucind.

RECOMANDARE
Nouă ne place efectul răcoros dat de Bliss No Zit Sherlock Purifying Cleanser and Toner de la Shiseido Men; 168 lei; în Douglas

5. PROBLEMA
Dinți galbeni

REMEDIU CASNIC

Fructe și legume crocante
Specialiștii stomatologi susțin că ronțăitul merelor, morcovilor, tulpinilor de țelină, a conopidei, precum și a altor legume și fructe crude crocante produce o acțiune naturală de curățire a dinților. Merele conțin și acid malic, ce are rolul de a scoate placa bacteriana ce de depune pe dinți.

RECOMANDARE

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here