(P) Un salon de masaj mai… altfel

0
1166
salon de masaj

Pe o straduta linistita din Bucuresti, chiar din zona centrala, se afla un salon de masaj ce se diferentiaza de marea majoritate a saloanelor de acest tip pe care le putem gasi in Capitala sau in marile orase. Elementele ce evidentiaza acest loc minunat sunt reprezentate in special de profesionalismul oamenilor ce lucreaza acolo, dar si de tipul masajelor de care cei ce doresc sa se destinda se pot bucura.

Traditia asiatica in materie de masaje de relaxare este una de sute de ani, aici dezvoltandu-se foarte multe tehnici si principii ce se aplica in saloanele de profil din intreaga lume. Salonul Enjoy Bali – despre care puteti afla mai multe detalii de pe site-ul lor oficial enjoybali.ro – a ales sa aduca in tara noastra maseuri profesionisti chiar din inima Asiei, din Bali, pentru a oferi o experienta cu adevarat autentica clientilor sai. Se imbina cu succes metodele traditionale asiatice cu tehnologiile de ultima ora, pentru rezultate optime de fiecare data.

Pe langa masajul de relaxare sa ii spunem clasic, aici se regasesc si tehnici speciale, ce imbina metodele specific asiatice cu o experienta multisenzoriala. Astfel, atmosfera holistica este completata de efectul cremelor si uleiurilor speciale, a aromaterapiei si a unui cadru decorat intr-un stil relaxant, calm si pozitiv.

Salonul ofera nu numai masaje de relaxare, ci si tratamente pentru diverse probleme. Fie ca doriti sa incercati un masaj modern sau un tratament traditional, acest salon de masaj este locul perfect pentru o noua experienta. Puteti alege unul dintre numeroasele tipuri de masaj: anticelulitic, masaj balinez, masaj ayurvedic, masaj cu pietre calde, masaj de relaxare, masaj tandem, masaj sportiv, masaj prenatal, masaj thailandez, masaj terapeutic, etc. Daca nu sunteti siguri de ce anume doriti sau ce anume v-ar satisface mai tare nevoile in acel moment, este bine de stiut ca salonul ofera, prin intermediul unui specialist, o analiza a nevoilor, analiza care implica atat o discutie libera cat si o evaluare corporala pentru a afla ce se potriveste mai bine fiecarui client, ce probleme necesita atentie imediata si ce eventuale contraindicatii pot exista. In acest fel se asigura oferirea celor mai bune servicii, adaptate fiecarei nevoi si fiecarui client.

Salonul ofera si tratamente de remodelare corporala, astfel ca puteti imbina si combina relaxarea cu beneficiile terapeutice ale unor proceduri precum electrostimularea sau radiofrecventa bipolara si monopolara, cu efecte pozitive in curele de slabire, remodelare si tonifiere.

 

 

Sursă foto: Pexels

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here