4 moduri de a menține „fierbinte” o relație la distanță

0
985
Nu lăsa distanța să îți determine dorința, sau mai bine zis, lipsa ei. Nici nu e chiar așa de greu să faci asta. Încearcă și tu!
Nu lăsa distanța să îți determine dorința, sau mai bine zis, lipsa ei. Nici nu e chiar așa de greu să faci asta. Încearcă și tu!

Probabil că ai mai auzit tu vorbindu-se despre cum distanța păstrează flacăra vie. E minunat, dar parcă uneori ai nevoie de o flacără destul de concretă, materializată, de exemplu, în sex. Iar sexul chiar poate fi o problemă atunci când tu și ea nu locuiți în același oraș sau poate nici în aceeași țară sau pe același continent. Cum rămâne cu sexul într-o relație la distanță?

E important însă să nu privești viața ta sexuală în termeni de „totul sau nimic”. Altfel spus, doar pentru că nu ai ocazia prea des, nu înseamnă că trebuie să renunți complet la partea de sex fierbinte a relației tale. Îți dăm și noi niște sugestii care ar putea transmite focul chiar și la mulți kilometri distanță.

  1. Încearcă video call-uri în locul simplului telefon.

E minunat să-i auzi vocea iubită dar să o și vezi e incomparabil mai bine (daaaaaaah!). Deși video call-urile necesită ceva mai multă planificare și programare, e foarte posibil să merite efortul.

„Multe cupluri spun că se simt mai conectate atunci când își și văd partenerul. Acest fapt implică două simțuri – auzul și văzul, ceea ce face ca lucrurile să pară mai reale”, spune Jessica O’Reilly, Ph.D., cea care a creat Sexual Pro Series Webinar Videos. În plus, dacă te afli în locul potrivit (bine stabilit dinainte), poți să îi dedici atenția în proporție de 100% și ea ție de asemenea. În condițiile astea, nu trebuie neapărat să fiți (prea) îmbrăcați. O întâlnire la cină goi goluți? Probabil că știi deja încotro se îndreaptă lucrurile.

2. Alege jucării erotice de care să vă puteți bucura de la distanță.

Noroc cu secolul XXI! Acum există jucării precum vibratoare care pot fi controlate printr-o aplicație, de la distanță. Desigur că acestea pot fi folosite și în timpul sesiunilor video.

„Mulți dintre cei care fac efortul de a face sex la telefon, pe mail, sau prin intermediul aplicațiilor, spun că viața lor sexuală e mai fierbinte atunci când sunt din nou față în față. Asta pentru că se simt mai în formă și pentru că măcar au pus în cuvinte dorința care îi aprinde”, spune O’Reilly.

3. Trimite-i mesaje fierbinți, suficient de explicite.

Un SMS cu câteva emoji-uri bine alese poate fi aproape la fel de fierbinte ca o conversație „murdară” față în față. Căci asta o poate face să fantazeze la ceea ce ar vrea să facă împreună cu tine. Cel mai simplu ar fi un mesaj cu un scenariu fierbinte despre ce ai vrea să se întâmple între voi în materie de sex data viitoare când vă vedeți.

O’Reilly recomandă aplicația InTheMood prin care te poți conecta exclusiv la partenera ta, pentru a evita trimiterea accidentală către alte contacte din agendă. Dacă trimiți fotografii sexy, poți încerca să îți ascunzi fața sau să trimiți doar anumite părți ale corpului așa încât să nu poți fi ușor identificat. În plus, ea ar putea să aprecieze să vadă chiar și o bucățică mică din tine, iar tu o poți învăța să facă asta.

4. Trimite-i un cadou sexy.

Să primești un cadou prin poștă e deja drăguț. Dacă mai și conține lucruri sexy atunci cu siguranță o să aibă un efect de „înfierbântare”! Poți să fii creativ aici, în funcție de ce știi că îi place. O’Reilly recomandă ceva sexy de îmbrăcat, de exemplu – ceva ce ar putea purta ca să te pună pe jar la următoare întâlnire. Cărțile sau jucăriile erotice sunt și ele o opțiune. Poți spera ca mulțumirile pentru cadoul trimis să aprindă deja atmosfera următoarei întâlniri în carne și oase.

Un alt sfat ar fi să pui în pachet și ceva care nu e neapărat legat de sex, pentru ca ea să știe că te gândești așa de mult la ea.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here