Programul „Biciclisti in Bucuresti”, acum si la Veloteca!

0
929
biciclete

Foarte populare in ultimul timp, bicicletele sunt asociate unui stil de viata sanatos si dinamic, iar pedalatul se bucura de foarte multi sustinatori, atat in Romania cat si in alte tari. De aceea, pentru a combate sedentarismul, acest mijloc de transport este din ce in ce mai folosit, fiind atat practic cat si placut. Nu mai punem la socoteala orele pierdute in trafic, cu masina sau cu transportul in comun.

Daca nu ai inca o bicicleta, insa doresti sa incepi o “aventura pe doua roti”, acesta este momentul perfect! Probabil ca deja ai auzit despre voucherele in valoare de 500 de Lei, pe care primaria le acorda celor care s-au inscris in programul “Biciclisti in Bucuresti”. Printre putinele magazine selectate pentru a participa in acest program se afla si Veloteca, magazin specializat de biciclete si accesorii din Bucuresti.

Astfel, voucherul in valoare de 500 de Lei poate fi folosit exclusiv pentru a-ti achizitiona un produs Veloteca din urmatoarele categorii: biciclete, biciclete electrice, dispozitive de tip Segway sau trotinete electrice. Daca produsul cumparat are o valoare mai mica decat voucherul, poti folosi suma ramasa pentru a-ti achizitiona accesorii precum casti de protectie, sonerii, ciclocomputere etc.

Insa asta nu e tot! Din primavara aceasta, pentru orice bicicleta achizitionata cu un voucher de la Primaria Municipiului Bucuresti, Veloteca iti ofera si un voucher cadou pentru accesorii, proportional cu valoarea bicicletei! De exemplu, atunci cand cumperi o bicicleta de sosea Merida Speeder 300 2018 vei primi gratis si un voucher cadou Veloteca, in valoare de 300 de Lei, in total ajungandu-se la o valoare cumulata a voucherelor de 800 de lei! Cu siguranta nu se poate mai bine de atat!

Este de retinut si faptul ca valabilitatea voucherelor de la PMB este de pana la 31.07.2018. Mai tarziu de aceasta data nu se mai pot achizitiona produse pe baza acestor vouchere. De asemenea, un singur beneficiar nu poate cumula mai multe vouchere, iar varsta acestuia trebuie sa fie de peste 18 ani.

Cum sa-ti alegi bicicleta? Nimic mai simplu! Pe site-ul Veloteca vei gasi o gama impresionanta de biciclete de mare calitate, de la biciclete de munte pana la biciclete urbane, pliabile, sau biciclete de cross. Nu uita nici de trotinetele sau bicicletele electrice, atat de populare in ultimul timp! Vei gasi detalii pentru fiecare produs de pe site, inclusiv daca acesta beneficiaza de un extra voucher cadou, iar pentru orice nelamurire, specialistii Veloteca iti stau la dispozitie cu mare drag.

Poti fie sa consulti oferta online, sau sa vii direct la sediul magazinului Veloteca, din Sos. Iancului 100, sector 2 Bucuresti. Aici poti vedea modelele tale preferate de biciclete, incerca diverse accesorii si echipamente de biciclete sau beneficia de expertiza profesionistilor din magazin.

Intra si tu in lumea pedalatului si bucura-te de un stil de viata constient! Veloteca, impreuna cu Primaria  Municipiului Bucuresti, iti ofera aceasta sansa unica de a cumula 2 vouchere, rezultand intr-o oferta care iti va fi imposibil de refuzat. E simplu ca mersul pe bicicleta!

 

Sursa: Agentia Adserving Iagency

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here