5 lucruri pentru o primă impresie perfectă, pe care niciun bărbat nu ar trebui să le neglijeze

1
1381
prima impresie

Hainele pe care le porți nu fac atât de mult diferența pe cât ai crede. Stilul este, însă, cu totul altceva. Sunt câteva elemente în vestimentația ta care vorbesc mai mult despre tine decât orice altceva. Alese cu atenție, acestea pot fi cea mai bună reclamă pentru tine, atunci când vorbim despre o primă impresie. Și nu trebuie să te minți singur, dar în foarte multe contexte această primă impresie contează mai mult ca orice.

5 lucruri pentru o primă impresie perfectă, pe care un bărbat nu ar trebui să le neglijeze niciodată:

  1. Părul spune mai multe lucruri despre tine decât ai putea crede

Fie că ești mai rebel sau conservator, părul trebuie să fie un element important atunci când ieși din casă. Aranjat la linie, lăsat dezordonat, tuns scurt sau oricum ai prefera, părul trebuie să dea impresia, în primul rând, că este îngrijit, nu trebuie să miroasă și, chiar dacă îl lași mai lung, mergi din când în când la frizer să-i dea o formă. Un păr complet neîngrijit va da impresia că și celelalte aspecte din viața ta sunt la fel. Și nu uita: același lucru se aplică și pentru barbă.

  1. Mergi încrezător, indiferent de context

Ultima ta grijă înainte de a ieși din casă o reprezintă în mod categoric cu ce te încalți, însă trebuie să știi că pantofii sunt primul lucru la care o persoană străină, o femeie sau un viitor angajator, se uită atunci când intri într-o încăpere, așa că e bine să fii mereu atent la acest aspect. Astfel de soluții pot fi excelente pentru fiecare context în care te vei trezi de acum încolo. Pantofii tăi sunt precum o carte de vizită, așa că ai grijă ca această carte să impresioneze.

  1. Accesoriile fac mereu diferența

Fiecare bărbat trebuie să aibă în garderobă cel puțin o curea din piele, de calitate, un ceas impresionant, o cravată cu gust și un portofel elegant. Modul în care te accesorizezi va vorbi mai mult despre tine decât ai impresia. Un stilou și un carnețel în buzunarul de la piept vor arăta, spre exemplu, că ești o persoană calculată, căreia îi place să se simtă mereu în control. În același timp, un bărbat care poartă banii în buzunarul de la spate, fără portofel, ar putea da impresia că este mână spartă și neglijent.

  1. Postura este cheia oricărei întâlniri

Spatele drept și capul sus. Atitudinea contează și poate determina dacă cei din jurul tău au încredere în tine și în abilitățile tale sau nu. Postura te va “vinde”, desigur, într-un mod pozitiv, în ochii celorlalți. Ai grijă să nu pici în capcana aroganței, care te-ar putea transforma rapid într-o persoană neplăcută.

  1. Seriozitate, punctualitate, încredere

Atunci când vorbim despre seriozitate, punctualitate și încredere, ne referim la: ține-te mereu de promisiuni, fii la timp atunci când îți iei un angajament și nu răspândi bârfe sau minciuni în jurul tău, pentru că altfel toate acestea s-ar putea întoarce împotriva ta.

Așa cum spuneam și la începutul articolului, prima impresie contează enorm, a contat dintotdeauna și o va face și de acum încolo, iar ceea ce ar trebui să te preocupe pe tine, indiferent că vorbim despre modul în care te îmbraci sau postura pe care o iei este să pari și să fii un bărbat de încredere.

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Kiselev Andrey Valerevich

(P) Articol realizat împreună cu Elefant

SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here