Poarta-te ca Beckham

0
304

Exportul britanic cel mai plin de stil te invata cum sa adopti un look pe care sa-l porti cu incredere.

Dincolo de faptul ca e un foarte bun coechiper, atunci cind renunta la echipamentul de teren, Beckham e un tip original si plin de stil, care stie ce si cum sa poarte, dar mai ales cum sa se poarte.

Atunci cind se invirte in anturaje care impun o tinuta casual, Becks isi pune de regula un tricou si o pereche de blugi dVb (creatie a Victoriei, sotia sa). Alteori, spre a se integra bine intre alte celebritati de calibrul sau, el ar putea opta pentru un costum din trei piese, cu vesta si papion.

Ca sa te simti bine in hainele pe care le imbraci si sa arati convingator cu un anume look, increderea de sine e esentiala, crede el. “Stiu sa ma simt bine in hainele pe care le port”, spune el. Pe teren, obisnuieste sa atraga atentia liniei de aparare asupra sa, dupa care suteaza brusc mingea unui coechipier. Acest lucru demonstreaza ca atentia atrasa asupra ta poate veni adeseori in beneficiul altora.

Becks e mare vedeta, o calitate pe care el mizeaza atunci cind incearca sa sensibilizeze publicul inspre actiuni de caritate sau organizatii non-profit, precum Malaria No More sau Harlem Youth Soccer. Cel mai de valoare accesoriu al fotbalistului nascut in Londra este politetea sa de moda veche. Cu toata ca el, impreuna cu familia sa foarte unita, locuieste acum in Los Angeles si se afla mereu in atentia publica, nu vei ajunge sa citesti nici un fel de cancanuri hollywoodiene despre ei.

“E o onoare deosebita sa fii un tata pe care copiii sa-l admire”, spune el cu franchete. “Ceea ce conteaza cel mai mult e felul cum te porti si impresia pe care o lasi in urma ta, atit pe teren, cit si in afara acestuia.”

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here