Pentru bărbatul pragmatic. 4 lucruri foarte utile care îți ușurează viața zi de zi

0
3676

Totuși, omul modern are la îndemână și o mulțime de lucruri care să-l ajute să economisească timp. Iată ce lucruri îi sunt foarte utile unui bărbat ocupat.

Aparatul care îți permite să te ocupi acasă de grooming

Timpul limitat nu e o scuză pentru un look neîngrijit. Trebuie să recunoaștem, însă, că așteptatul la salon, drumul până acolo și tot ce implică o vizită acolo sunt ultimele lucruri cu care avem chef să ne confruntăm la finalul unei zile încărcate.

Un astfel de aparat de tuns este cu adevărat util unui bărbat ocupat sau care pur și simplu vrea să se dedice în timpul liber unor activități mai plăcute. În scurt timp arăți fresh și îngrijit, nu ai nevoie de programare și nu trebuie să te conformezi unui program. Poți să te tunzi și în toiul nopții sau în zorii zilei. După cum vezi, se folosește foarte ușor și te poți ocupa singur de look-ul tău, fără să pierzi vremea la discuții de complezență cu frizerul.

De ce ai nevoie pentru a uita de plata facturilor la un ghișeu aglomerat

Statul la coadă la ghișeu pentru a-ți plăti facturile este o adevărată corvoadă. Implică timp pierdut și energie irosită. În 2016 este vremea să uiți de așa ceva. Cu siguranță ai deja un cont deschis la o bancă, deci este suficient să discuți cu reprezentanții ei pentru a beneficia de serviciile de Internet Banking.

Cei de la bancă îți vor da un token foarte ușor de folosit și cu ajutorul căruia poți să plătești online toate facturile. În câteva minute și la orice oră din zi sau din noapte îți poți plăti toate utilitățile, așa încât cozile de la ghișeu să rămână doar o amintire.

Cum să scapi de treburile casnice mai repede

Un bărbat responsabil trăiește într-un mediu curat și îngrijit. Totuși, niciun bărbat nu ar alege să dea cu aspiratorul în loc să urmărească un film de acțiune, să se vadă cu amicii sau să citească ceva de calitate. Tocmai de aceea îți este foarte util un aspirator robot. El face toată treaba, iar tu te poți relaxa cu activități mai plăcute.

De ce ai nevoie pentru a te menține în formă fără să mergi zilnic la sală

Ca să te menții în formă trebuie să faci mișcare zilnic. Dacă timpul nu-ți permite să ajungi în fiecare zi la sală, o bicicletă statică, un stepper sau, și mai bine, un aparat de fitness multifuncțional îți vor fi de mare folos. Un aparat care îți permite să faci exerciții acasă te scutește de drumuri la sală și nu trebuie să respecți un program de funcționare. Dacă nu dispui de suficient spațiu, poți să optezi pentru niște simple gantere și o bară de tracțiuni pe care să o montezi la tocul unei uși din casă.

Acestea sunt patru dintre lucrurile care ni se par nouă foarte utile pentru economisirea timpului. Nu trebuie să uiți, însă, că indiferent câte astfel de lucruri ai, dacă pierzi minute prețioase cu activități inutile, nu vei reuși niciodată să faci tot ce ți-ai propus. Te sfătuim, așadar, să analizezi cu ce activități mărunte pierzi vremea și să te organizezi mai bine.  

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu philips.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here