(P) World Class deschide Sudului, cel de-al 14–lea club

0
360

Tocmai de aceea, compania trece prin schimbări continue, care au la bază chiar misiunea ei: dorința de a transforma cluburile World Class în locuri în care toți românii vor să petreacă timp după casă și muncă, iar fitness-ul să fie o alegere constantă și naturală în viețile lor.

În luna mai, World Class continuă să vină tot mai aproape de tine. În Berceni, chiar la Piața Sudului, se deschide un nou club: World Class Sudului. Aceste este al 11 lea club din București și al 14 lea din țară. Pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați, noul club pune la dispoziția viitorilor clienți studiouri de aerobic și cyling (cu 30 de biciclete), o sală dotată cu aparate de ultimă generație și cele mai noi echipamente funcționale – de la TRX, SYNRGY 360, ViPR, Core Bag sau Bulgarian Bag.

Serviciile sunt de cea mai înaltă calitate, personalul extrem de bine pregătit, iar echipamentele de ultimă generație. De acum, nu vei mai avea nicio scuză să nu faci sport și să nu ai grijă de sănătatea ta, pentru că sala va fi aproape de casa ta.

Mai multe detalii despre World Class Sudului găsești pe www.worldclass.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here