(P) Ușile de sticlă completează perfect designul modern al locuinței tale

0
23
usi de sticla

Alegerea ușilor din sticlă este un proces delicat pentru majoritatea proprietarilor, întrucât ele trebuie să întrunească o întreagă serie de caracteristici atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic.

Ce ar trebui să ai în vedere atunci când alegi ușile din sticlă:

  • Designul arhitectural al casei

Indiferent dacă îți dorești să instalezi uși de sticlă în dormitor, living sau bucătărie, trebuie să ții cont de designul arhitectural al locuinței. În felul acesta, vei evidenția acele particularități ale casei care merită puse în valoare.

Dacă optezi pentru un stil minimalist, atunci ușa trebuie să aibă un design simplu. Dacă în schimb, construcția este una modernă, atunci optează pentru uși din sticlă deosebite, însă fără a fi încărcate în mod excesiv cu detalii.

  • Camerele în care dorești să instalezi ușile din sticlă

Designerii de interior recomandă adesea alegerea ușilor din sticlă pentru spațiile mici sau pentru camerele în care lumina naturală pătrunde cu dificultate.

Nu se recomandă instalarea acestor uși pentru încăperile care au nevoie de mai multă intimitate – cum ar fi, de exemplu, baia.

  • Sticla din care sunt confecționate

În ultimii ani, s-au obținut mari performanțe estetice și funcționale în materie de amenajări interioare. Așa se face că, datorită tehnologiei avansate, a apărut sticla securizată.

Cu o rezistență mecanică la îndoire de 5 ori mai mare decât sticla normală, acest material își găsește utilitatea în numeroase amenajări.

Ușile din sticlă securizată oferă o garanție a siguranței: în cazul în care se sparg, se fragmentează în cioburi mici, inofensive. Sticla securizată se folosește cu succes în fabricarea diverselor tipuri de uși, balustrade, copertine, cabine de duș, trepte de sticlă, închideri de lift, fațade etc.

  • Garanția ușilor din sticlă

În România, conform legislației în vigoare, garanția ușilor este de 2 ani. Unii producători asigură servicii profesionale de montaj care extind perioada garanției de la 2 la 5 ani. Astfel de garanții întâlnim și la Rom Decor, o firmă specializată în comercializarea acestor tipuri de uși și foarte apreciată pentru serviciile premium pe care le oferă.

Rom Decor – Cele mai moderne abordări ale amenajărilor din sticlă

Dacă dorești să îți renovezi casa și te-ai gândit la alternativa ușilor din sticlă, poți apela la experții Rom Decor. Pe site-ul rom-decor.ro vei găsi o gamă variată de modele de uși din sticlă, la un preț accesibil. Dacă ești interesat de:

  • Uși de sticlă glisante;
  • Uși de sticlă cu toc;
  • Uși de sticlă fără toc.

Rom Decor este locul ideal unde poți găsi cele mai bune soluții de amenajări în materie de uși din sticlă. Compania oferă servicii de montaj și consiliere profesională. Specialiștii dețin o experiență vastă și competențe avansate pentru a putea identifica necesitățile pe care le are construcția, astfel că vor face cele mai bune propuneri în conformitate cu exigențele tale.

Mai mult decât atât, dacă soliciți servicii de montaj profesional vei beneficia și de servicii de măsurătoare – în termen de 24 de ore de la data solicitării.

Instalarea ușilor se va face de către echipe autorizate Porta Doors în conformitate cu rigorile și indicațiile oferite de producător.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here