(P) Urmarit in Noapte

0
262

Titlul original: Run All Night
Gen: Acţiune
Regia: Jaume Collet-Serra
Scenariul: Brad Ingelsby
Producători: Roy Lee, Brooklyn Weaver, Michael Tadross
Distribuţia: Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D’Onofrio, Ed Harris, Jaume Collet-Serra, Bruce McGill, Genesis Rodriguez, Boyd Holbrook, Holt McCallany, Common
Casa de producţie: Warner Bros.
Limba: Engleză
Durata: 110 minute
Lansare în România: 13.03.2015

Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea frumoasă a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinereţe, dar şi hărţuit neîncetat de un poliţist (Vincent D’Onofrio) determinat să îl arunce după gratii. La 55 de ani, îl mai consolează doar sticla de whiskey şi bunul său prieten Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei, care a stat mereu în umbra lui Jimmy.

Atunci când fiul său, Mike, devine ţinta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viaţa de infractor şi familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putere să îşi salveze fiul şi să evite ca băiatul să aibă acelaşi final tragic de care el, cu siguranţă, nu va scăpa. Cu o singură noapte la dispoziţie şi niciun refugiu, fostul mafiot îşi va testa limitele cu scopul de a-şi răscumpăra păcatele trecutului.

Prinşi într-o cursă infernală, Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D’Onofrio şi Ed Harris ajung pe marile ecrane din ţară, în premieră, din 13 martie, în producţia Warner Bros. Pictures „Urmărit în Noapte”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here