(P) Tu ce gadget nou iti doresti?

0
312

Cert este ca aproape orice model isi gaseste numerosi cumparatori, de la cele mai puternice modele de tablete Samsung sau iPad, pana la cele mai accesibile tablete E-boda, Allview sau ale altor producatori autohtoni.

Tabletele au devenit extrem de atragatoare pentru aproape toate categoriile de varsta, de la copii de cativa ani, pana la bunici care doresc sa fie in pas cu tehnologia. Daca cei mai multi dintre utilizatori le folosesc pentru navigare pe Internet, jocuri, muzica, poze si accesarea retelelor sociale, sunt si utilizatori care au gasit in tablete multa inspiratie si le folosesc in moduri extrem de ingenioase, asta si datorita unor aplicatii bine gandite si foarte utile.

Unele restaurante au ales sa isi schimbe meniurile clasice cu tablete. Desi poate parea o investitie initiala importanta, se pot dovedi extrem de utile pentru a prezenta meniul in moduri inedite. Unii sefi de restauante au dus lucrurile si mai departe oferind clientilor accesul la o camera video din bucatarie prin care acestia pot urmari live modul in care li se prepara mancarea direct de pe tableta de pe care si-au ales mancarea preferata. Cu siguranta, clientii respectivi sunt foarte incantati si devin clienti fideli ai unui astfel de restaurant.

Te-ai gandit vreodata cum poti sa faci mult mai romantica o cina? O simpla tableta te poate ajuta printr-o aplicatie speciala. „Eternal fire” reproduce, prin imagini si sunet, focul dintr-un semineu. Iar daca vrei sa te concentrezi, sa fii creativ sau sa adormi mai usor pe sunetul ploii, poti cauta aplicatia „Rain sounds” si cu siguranta gasesti si alte aplicatii care sa imite tropotul de cai, sunetul savanei sau alte sunete care te inspira sau te relaxeaza.

Utilizatori mai creativi au reusit sa foloseasca tablete sub forma de accesorii pentru costume de Halloween, sa le transforme in chitara sau telecomanda pentru televizor. O tableta poate fi folosita in mod ingenios ca si sigla dinamica la intrarea intr-o cladire de birouri, suport pentru documentare intr-un muzeu si ocupa un loc tot mai important in medicina, agricultura si multe alte domenii prin aplicatiile care se dezvolta si puterea de procesare tot mai mare pe care o capata.

Tabletele sunt si, probabil, vor deveni tot mai cautate si raspandite, chiar daca nu vor inlocui laptopurile sau aparatele de fotografiat. Cautand cu putina atentie aplicatii utile, acestea pot fi de un real ajutor in diverse situatii. Vezi cele mai noi modele pe evoMAG.ro.

Powered by SEO monitor

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here