(P) Sprayground, noul brand care te pune în lumina reflectoarelor

0
1922
Sprayground

Un nou brand a intrat pe piața din România și ai toate motivele din lume să-l primești cu entuziasm. Poți pregăti podiumul, pentru că Sprayground are toate șansele să urce în topul preferințelor tale în materie de accesorii bărbătești.

Sprayground înseamnă rucsacuri de oraș care sunt, pur și simplu, ceva ce nu ai mai văzut: design inovativ, materiale de cea mai bună calitate, compartimente pentru tot ce poți să-ți imaginezi că ar încăpea într-un rucsac. Dă-le o șansă și-ți promitem că va fi dragoste la prima…purtare.

Pentru cei ce vor să fie admirați

Brandul Spayground nu e unul ca oricare altul: el spune o poveste despre tine, iar povestea o alegi tu. Gândite de noul val de designeri creativi, rucsacurile Sprayground te ajută să te exprimi oricare ți-ar fi pasiunile și interesele: muzică, artă, modă, sport, name it! Designul lor spune că ești cool, creativ, rebel și, mai ales, unic. Că ai curaj să ieși în față, să te remarci în gașca de prieteni și să-ți faci vocea auzită în mulțime. Că ești puternic, că ai un stil aparte și că nu ți-e teamă să întorci priviri admirative nici când mergi la sală, nici când îți scoți iubita la terasă și nici măcar când ești la birou.

Toată tehnologia într-un singur loc

Rucsacurile Sprayground te însoțesc din școală până la facultate și chiar mai târziu: fie că ești artist aspirant, manager sau debutant, există cel puțin un model care să te cucerească definitiv și irevocabil. Odată ce ai pus rucsacul în spate, pur și simplu nu simți nevoia să-l mai dai jos. Este perfect ergonomic și compartimentat funcțional, fiind dotat cu buzunare pentru tot ceea ce presupune tehnologie și nu numai: laptop, tabletă, căști, ochelari de soare etc. Un alt capitol la care excelează Sprayground este calitatea produselor: rucsacurile sunt făcute să arate impecabil după ce, vreme îndelungată, le porți prin toate provocările vieții de zi cu zi.

Pentru a vedea toate modelele disponibile, prețurile și locurile de unde poți cumpăra rucsacurile Sprayground, accesează www.sprayground.ro.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here