(P) „Secretul Fericirii” se vede sâmbătă, 1 septembrie, la ARCUB

0
1846
secretul fericirii

Filmul regizat de Vlad Zamfirescu, „Secretul Fericirii”, poate fi vizionat sâmbătă, 1 septembrie 2018, la Sala ARCUB din București, de la ora 20:30.

Proiecția face parte din programul Retrospectiva ANONIMUL 15, Festivalul Internațional de Film Independent care a avut loc în perioada 6-12 august, în Delta Dunării – Sfântul Gheorghe.

ANONIMUL 15 prezintă o parte din filmele proiectate în cadrul Festivalului în perioada 31 august- 2 septembrie la Cinema Muzeul Țăranului și la Sala ARCUB. Programul complet este disponibil pe site-ul ANONIMUL: http://www.festival-anonimul.ro, iar biletele sunt disponibile online pe www.eventbook.ro, la prețul de 10 RON, respectiv 15 RON. Biletele vor putea fi achiziționate de asemenea de la săli, cu o oră înainte de începerea fiecărei proiecții din cadrul Retrospectivei.

„Secretul fericirii”, selecționat în Competiția de Lungmetraj a Festivalului ANONIMUL IFF 2018, prezintă o seară între prieteni, în care Tom (Vlad Zamfirescu) îşi împinge soţia  (Irina Velcescu) şi amicul (Theo Marton) în situaţii mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit. Pentru că resursele de fericire sunt limitate.

U

Mai multe detalii despre filmul „Secretul Fericirii” se găsesc și pe pagina de Facebook.

Secretul fericirii” este o producție Movie Production Entertainment, iar producător este Cristina Dobrițoiu.

Filmul a fost prezentat în premieră mondială la TIFF 2018 (Selecție oficială, secțiunea Zilele filmului românesc, clasat pe locul 2 în preferințele publicului, după „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu, 2017) și a fost declarat câștigător la mai multe festivaluri internaționale de film, după cum urmează: Los Angeles Film Awards, SUA, 2018 (Best Duo: Vlad Zamfirescu & Theo Marton; Honorable Mention: Narrative Feature), Virgin Spring Cinefest, India, 2018 (Silver Award: Best Debut: Vlad Zamfirescu), Burgas International Film Festival, Bulgaria, 2018 (Selectat în competiția oficială, cu proiecție specială pe 23.07.2018), Calcutta International Cult Film Festival, India, 2018 (Outstanding Achievement Award – Debut Filmmaker). „Secretul Fericirii” a fost selectat și în Competiția de Lungmetraj a Festivalului ANONIMUL IFF 2018.

 

Credit foto: Adi Marineci

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here