(P) Provocarea anului 2013: Expeditie la Polul Nord sau croaziera de 123 de zile in jurul lumii?

0
334

Aventurierii au de ales anul acesta intre o expeditie unica la Polul Nord, la bordul celui mai puternic spargator de gheata din lume, “50 Years of Victory” si o croaziera fabuloasa, de 123 de zile, in jurul lumii, ce pare desprinsa din romanul lui Jules Verne “Ocolul Pamantului in 80 de zile”.

Aventura spre Polul Nord la bordul lui „50 Years of Victory” nu are termen de comparatie  pentru temerarii in cautare de adrenalina si necunoscut.

In 2013, se organizeaza doua astfel de expeditii, intre 19 iunie si 2 iulie si intre 30 iunie si 13 iulie, iar itinerarul este cu adevarat special, intrecand orice vis. Totul incepe cu o noapte de cazare in Helsinki (si se termina tot aici). Imbarcarea la bordul celui mai puternic spargator de gheata din lume are loc in Murmansk. Apoi, timp de patru zile, membrii expeditiei vor avea parte de peisaje cum doar in documentare au mai vazut. 

O data ajuns la destinatie, „50 Years of Victory” va fi pus in pozitia exacta de 90 de grade Nord. Iar pentru sarbatorirea evenimentului, membrii echipajului ii vor indemna pe pasageri sa formeze o hora in jurul Polului Nord si ii vor invita la un gratar sau, chiar, la o baie in Oceanul Arctic. Expeditia nu se termina insa aici. Urmeaza inca trei zile de aventura printre insulele si arhipelagurile rusesti din Marea Barents. 
 
Conditiile de cazare pe nava nu sunt de lux, ci sunt special gandite sa asigure confortul si siguranta pasagerilor in mediul arctic. In plus, vasul se supune normelor de protectie a mediului si, in acest sens, pasagerii trebuie sa respecte regulile si sa nu aduca niciun prejudiciu mediului inconjurator.
 
Aventura la Polul Nord este o experienta unica pentru fiecare dintre pasagerii de la bordul spargatorului de gheata „50 Years of Victory”. Pretul expeditiei porneste de la 23.995 dolari si include cate o noapte de cazare in Helsinki (inainte si dupa expeditie), transferurile intre hotel si aeroport, cazarea la bordul spargatorului de gheata, pensiune completa, expeditiile pe tarm, excursiile cu elicopterul, ghizi specializati, echipament special si un DVD cu fotografiile din timpul aventurii. VEZI toate detaliile Expeditiei la Polul Nord – Icebreaker Cruise!  AICI
 

Ocolul Pamantului in 123 de zile… pe apa

Imaginatia extraordinara a scriitorului francez Jules Verne continua sa genereze interes atat pentru regizorii de film, cat si pentru touroperatorii din intreaga lume, care se intrec in creionarea de noi si noi itinerarii palpitante, fie ele pe apa, in aer sau pe uscat. Ori o combinatie intre cele trei. 
 
Pariul de 80 de zile castigat de londonezul Phileas Fogg si valetul sau francez, Passepartout,  nu mai este insa de actualitate pentru aventurierii secolului XXI, acestia preferand o calatorie relaxanta in locul uneia contra-cronometru. 
 
Spectaculoasa croaziera de 123 de zile in jurul lumii la bordul vasului neoRomantica, propusa de Perfect Tour, porneste pe 20 septembrie 2013 din portul italian Civitavecchia si are un itinerar fascinant pana si pentru cei mai versati calatori: Barcelona (Spania), Casablanca (Maroc), Macapa (Brazilia), Manaus, Santerem si Belem (Amazon, Brazilia), Rio de Janeiro (Brazilia), Punta del Este si Montevideo (Uruguay), Buenos Aires si Ushuaia (Argentina), Insulele Falkland, Punta Arenas (Chile), Insula Pastelui, Papeete (Tahiti), Bora Bora, Auckland (Noua Zeelanda), Sydney, Melbourne si Perth (Australia), Mauritius, Maputo (Mozambic), Durban si Cape Town (Africa de Sud), Walvis Bay (Namibia), Dakar (Senegal), Insulele Canare, etc.
 
Tarifele pornesc de la 14.989 euro/persoana, in cazul unei cabine interne. Turistii care opteaza pentru o cabina premium cu fereastra platesc 16.789 euro/persoana, iar cei care vor o cabina premium cu balcon, 40.489 euro/persoana.
Iar in pret sunt incluse taxa de port, cazare in cabina aleasa, regim de pensiune completa, cu mai multe mese in timpul zilei, spectacole, teatru, muzica live, bauturi nonalcoolice pe puntile exterioare, concursuri, animatie, expozitii culinare, intalnire cu capitanul, cursuri de dans, aquagym, aerobic, seminarii pe mai multe teme, o serata de gala, serate tematice, acces la piscine, sala de sport, jacuzzi, sauna si toate celelalte facilitati ale navei.
 
AFLA AICI  toate detaliile ocolului Pamantului in 123 de zile! 
 
Powered by Seo Monitor 
 
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here